Hlavní navigace

O2 TV Air: Tentokrát už opravdu IPTV pro všechny i bez připojení od O2

Sdílet

Zdroj: Redakce

Když O2 v květnu uvolnilo svou digitální televizi i pro zákazníky jiných internetových poskytovatelů, mělo to háček. Doma jste sice mohli surfovat přes Wi-Fi, optiku či kabel, ale zároveň k vám musela pevná linka s připojením VDSL, na které O2 TV fungovala. Včera představená služba O2 TV Air už ale nepotřebuje ani ji.

O2 TV Air
O2 TV Air

O2 TV Air stojí 249 Kč měsíčně a může ji sledovat už opravdu kdokoliv. Avšak i to má háček. K TV nelze koupit žádný specializovaný přehrávač a vysílání nebude v HD. Televize s 31 kanály bude dostupná jen skrz mobilní aplikace (O2TV Go se mění na O2 TV) a na počítači přes web o2tv.cz.

V ceně je licence pro sledování na čtyřech různých zařízeních. Součástí je i online rekordér (10 hodin nahrávek po dobu 7 dní) nebo zpětné přehrání pořadů až 30 hodin po jejich odvysílání. Služba je navíc bez závazku.

 

Kanály v O2 TV Air: ČT1, ČT2, ČT24, ČT Sport, ČT :D, Nova, Nova Cinema, Nova Sport, Smíchov, Fanda, Prima, Prima Cool, Prima Zoom, Prima Love, Óčko, Spektrum, Mňam, TV Barrandov, Minimax, Nickelodeon, AMC, Filmbox, O2 Info, O2 Sport, Sport 3, Digi Sport 1, Digi Sport 2, Eurosport 1, Eurosport 2, Sport 1, Sport 2.

Zdroj: O2

Byl pro vás článek přínosný?