Hlavní navigace

O2 TV Sport bude teď místo klasického hokeje vysílat Esport hokejovou ligu

17. 4. 2020

Sdílet

Klasické sportovní ligy jsou nyní většinou pozastavené a televize vysílají ze záznamu. O2 TV Sport ale nyní odvysílá play-off virtuání Esport hokejové ligy. Ta je kvůli pandemii aktuálně jedinou hokejovou ligou, která se stále hraje. Esport hokejová liga se hraje v NHL 20 na konzolích PlayStation 4. Přes online kvalifikace se vybrali nejlepší hráči, kteří v základní části reprezentovali 14 týmů Tipsport extraligy. V play off se utká osm nejlepších celků, které se poperou o finanční odměnu ve výši 150 000 Kč. Fanoušci uvidí všechny zápasy včetně semifinále a finále. Ty čtvrtfinálové začínají v sobotu od 13 hodin. Komentovat je budou Jan Velart a Richard Tesař.

NHL 20 na PlayStationu 4

Play off Esport hokejové ligy se hraje na tři vítězná utkání formou "Davis Cupu". Tým, který získá jako první tři výhry, vyhrává sérii. V případě, že bude stav po prvních třech zápasech 3:0 nebo 3:1, se zbylé dva zápasy nedohrávají. Kromě třetího utkání série, které hrají všichni čtyři hráči najednou, se hrají všechny zápasy hráč vs. hráč.

Tip: Vznikla Evropská esportová federace EEF. Zařadí se vedle UEFA či hokejové IIHF

O2 TV doposud vysílalo esport hlavně na stanici Ginx (v nabídce ji má pouze O2 TV a T-Mobile TV, ten však pouze v SD), která se na něj specializuje. Stanice O2 TV Sport je v HD rozlišení součástí všech tří tarifů internetové televize O2 TV. Pořadatelem Esport hokejové ligy je agentura Grunex.

zdroj: TZ O2

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.