Hlavní navigace

O2 TV zpřístupňuje lidem v karanténě Pornhub TV nově ve všech tarifech

19. 3. 2020

Sdílet

Na začátku letošního roku přidalo O2 TV do své nabídky stanici Pornhub TV. Logicky však pouze do nejdražšího tarifu Zlatá (749 Kč měsíčně). V rámci karantény nyní operátor pouští tento kanál do všech tarifů, tedy Bronzová (299 Kč) a Stříbrná (449 Kč), stejně tak i do starších již nenabízených tarifů M a L. Naladíte jej na pozici 174.

Pornhub TV vysílá celý den, takže vyžaduje rodičovský pin. O2 jej v nižších balíčcích ponechá do konce března a zpříjemní tak některým zaměstnancům Home Office. V pondělí do své nabídky zařadí také nový tematický kanál ČT3 a nabízí i nižší cenu vypůjčení filmů v rámci videotéky.

Tip: Pornhub poskytne účet Premium kvůli karanténě celé Itálii zadarmo

Největší nabídku erotických kanálů v HD má Lepší.TV (Leo, Leo TV Gold, Eroxxx a Extasy) a T-Mobile TV XL (Leo TV Gold, Dorcell), v rámci dokoupitelných balíčků pak i SledováníTV a Eri TV. V nabídce pro výběr kanálů pak i Kuki Větší. Sledování TV má jako jediné jeden erotický kanál ve 4K. PornHub TV ale nabízí zatím pouze O2 TV. Kompletní přehled kanálů jednotlivých IPTV najdete zde.

zdroj: O2 TV

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.