Hlavní navigace

Tip pro fanoušky: O2 TV spouští čistě sportovní tarif internetové televize za dvě stovky

6. 8. 2018

Sdílet

Zdroj: Redakce

O2 TV chystá nový samostatný balíček stanic zaměřený na sport. Pod názvem O2 TV Sport Pack jej od 8. srpna nabídne za symbolickou jednu korunu na prvních třicet dní v rámci promoakce (protože O2 TV Sport nyní slaví tři roky).

O2 TV Sport Pack bude obsahovat sportovní kanály O2 TV Sport, O2 TV Fotbal a O2 TV Tenis včetně multidimenze a také ČT4 Sport. Standardní cena tarifu O2 TV Sport Pack činí 199 Kč měsíčně. Vedle toho samostatný sportovní tarif konkurenčního Digi TV (Sport Plus) přijde na 349 Kč měsíčně, ovšem jeho součástí je více sportovních kanálů (například Eurosport a některé běžnější sportovní stanice) a stanice České televize kromě Art/Déčka.

Další srovnání může být s vlastním tarifem O2 TV M, kde za 399 Kč dostanete celkem 65 kanálů včetně sportovních stanic O2 TV. Z ostatních sportovních stanic je jich ale v nabídce méně, pouze Eurosport 1, Nova Sport 1 a Sport 1. Digi TV (Sport Plus) obsahuje navíc Eurosport 2, Nova Sport 2, Arena Sport 1, Arena Sport 2 (jen v SD), Sport 2 a Golf Channel.

TIP: Podívejte se na kompletní srovnání balíčků IPTV

Nový tarif má omezení v tom, že jej můžete sledovat pouze na jednom zařízení současně (píše parabola.cz), ostatní výhody internetové televize ale zůstávají. Například zpětné shlédnutí v délce 7 dní. Pro sledování na velkém televizoru si ale set-top-box musíte koupit (1999 Kč), jeho měsíční pronájem u tohoto tarifu neplatí.

O2 TV se s velmi dobrou nabídkou dostala cenově hluboko pod nabídku Digi TV, jako nevýhodu bych ovšem zmínil absenci Eurosportu a ČT24, se kterými by to například za 249 Kč měsíčně mohl být stále velmi konkurenceschopný produkt. O2 TV má práva na Ligu mistrů, českou fotbalovou ligu, polovinu českou hokejovou ligu (napůl s ČT), basketbalovou euroligu či tenisovou soutěž WTA.  Každopádně O2 TV představila zajímavý tarif s unikátním sportovním obsahem bez bulvárního balastu a za slušnou cenu.

partnerem rubriky IPTV je společnost CETIN a ZrychlujemeČesko.cz

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.