Hlavní navigace

Office 365 pro domácnosti využije pět členů jedné rodiny až na patnácti zařízeních

Zdroj: Redakce
Roční předplatné Office 365 pro domácnosti umožňuje pěti členům rodiny instalovat si aplikace Office pro každého až na tři zařízení, a to na telefon, počítač nebo tablet. Žádnou roli přitom nehraje operační systém zařízení, protože aplikace Office je možné instalovat nejen na Windows či Mac, ale i na systém Android, iOS a nově dokonce i na Apple Watch. Každý uživatel získá online úložiště OneDrive s kapacitou 1 TB (1 024 GB) a měsíčně také 60 minut volání zdarma na pevné a mobilní linky přes Skype.
Komerční sdělení
30. 11. 2015

Sdílet

Office 365 obsahuje plné verze zbrusu nových aplikací Office 2016, které Microsoft uvedl na trh koncem září, přičemž upgrade je pro předplatitele k dispozici již v ceně předplatného. Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher i Access tak mají uživatelé vždy v nejnovější verzi.

Microsoft Office 365 pro domácnosti

Další předností Office 365 je 1 TB prostoru pro každého člena rodiny v online úložišti OneDrive. „Takovýto prostor pojme například 1 milion dokumentů a 100 filmů a 10 tisíc mp3 souborů nebo 70 tisíc fotografií,“ přibližuje René Keyzlar, manažer divize Office ve společnosti Microsoft. Online úložiště navíc umožňuje zálohovat, upravovat a sdílet dokumenty, fotky a videa prakticky odkudkoli a s kýmkoli. Stejně tak mohou být předplatitelé v kontaktu se svými blízkými i ze zahraničí, kde jim přijde vhod aplikace Skype. Ta v rámci Office 365 pro domácnosti nabízí měsíčně 60 minut volání na pevné linky ve více než 60 zemích, včetně České republiky, a na mobilní telefony v 8 zemích zcela zdarma. Volání po světě přes Skype je možné z libovolného zařízení, na kterém je aplikace nainstalovaná, třeba z mobilního telefonu, tabletu nebo z televize. Z hlediska nákladů pak měsíční předplatné Office 365 pro domácnosti bude rodinu stát zhruba jako jedna návštěva cukrárny.

Více informací najdete na www.officedomu.cz.