Hlavní navigace

Office Lens vyfocený dokument převedou do digitální podoby. Umožní tím editace

17. 9. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Tým kolem Office se činil a vedle OneNote pro Android Wear přinesl aktualizovaný nástroj Office Lens. Je zatím stále dostupný jen pro Windows Phone a umožní vám pomocí smartphonu vyfotit a zpracovat dokument. Když nemáte po ruce skener, hodí se. Výsledné obrázky máte k dispozici jednak samostatně, jednak se nahrají do OneNote.

K těmto osamoceným volbám exportu se nyní přidávají klasické dokumenty – výsledek můžete uložit do dokumentu pro Word, případně presentace pro PowerPoint. Výsledkem ovšem není pouze nudný vložený obrázek v presentaci nebo dokumentu, nástroj objekty a texty na bílém podkladu převede do digitální podoby, takže je klidně i upravíte.

 

Tyto vyexportované soubory se automaticky nahrají do OneDrive. Nové funkce nástroj povyšují do nebes. Pokud bude fungovat spolehlivě, nebudete potřebovat zdrojové dokumenty, prostě si jen vyfotíte papír, přičemž formátování a rozložení dokumentu aplikace převezme z tištěné podoby a vy si dokument opět upravíte podle potřeby. Office Lens hledejte ve Windows Phone Store.

Zdroj: Office Blogs

Byl pro vás článek přínosný?