Hlavní navigace

Oficiální replika The Child (neboli Baby Yoda) od Disneyho už jde předobjednat … za 350 dolarů

31. 1. 2020

Sdílet

Disney si dal docela na čas. Dokonalou oficiální figurku Baby Yody ze seriálu Mandalorian si můžete předobjednat až nyní, po konci první série a hlavně až po vánočním trhu, což je pro tento typ produktu neobvyklé.

Nejde o žádného plyšáka (ani ten nestihl předvánoční trh a zatím si jej také nekoupíte), ale o velmi detailní repliku v měřítku 1:1. Obývák vám může zdobit po zaplacení 350 dolarů plus poštovné. Navíc nepočítejte, že dorazí dříve než za několik měsíců.

the child star wars gallery 5e3204d04e300

Pokud vás neodradila cena, tak figurka The Child (neboli podle fanoušků Baby Yoda) je spíše sběratelský kousek vedle podobných trofejí. Výrobce Sideshow má za sebou již hodně podobných licencovaných  postav ze světa Star Wars, Marvel či z filmů Lord of The Rings. Řada z nich je mnohem dražší, než tenhle „malej Yoda“.

baby yoda

Baby Yoda je vysoký 41,9 centimetrů (dospělý Yoda ve filmu měl 66 cm) a je vyrobený z plastu, tkaniny a pryskyřice. Cena také určujě fakt, že si figurku nekoupí každý a zůstane do jisté míry záležitostí fanoušků univerza Star Wars.

Seriál je distribuován pouze přes Disneyho (streamovací služba Disney+) a v Česku tak není legální možnost, jak jej vidět. Řada fanoušků si ale při absenci placených služeb dokáže poradit.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.