Hlavní navigace

Orchestr od Microsoftu

8. 1. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

Právě předchozí otázka nejspíše probleskla hlavou někomu z Microsoftu a výsledkem se stal program SongSmith. Jeho použití je opravdu jednoduché: Stačí vzít libovolný funkční mikrofon a začít zpívat. Binární orchestr se pak postará o hudební doprovod – téměř v reálném čase.

Nic vám však nebrání se přesunout z postu zpěváka na místo dirigenta a pomocí četných ovládacích prvků si přizpůsobit zvuky vyluzované touto aplikací. Program disponuje změnitelnou „náladou“ skladby, hlasitostí, tempem a samozřejmě volitelným hudebním stylem.

Od hodin plných zábavné hudby a zpěvu vás dělí pouze 30 dolarů. Program lze zakoupit v již dříve uvedeném Microsoft Store (i když v době psaní novinky je produkt nedostupný), či si stáhnout časově omezenou verzi z domovské stránky.

Mimo to si můžete dokoupit další hudební nástroje na Garritan.com, které učiní generovanou muziku ještě zajímavější. V budocnu se dle slov vývojářů dočkámé i webové verze aplikace SongSmith, která se však musí vypořádat se zvýšenou odezvou a omezenou rychlostí internetového připojení.

Zdroj: CNET

Byl pro vás článek přínosný?