Hlavní navigace

Paráda. Virtuál Studentfone nabídne 300MB internet zdarma za dobití

Sdílet

Zdroj: Redakce

Minulý týden jsme jako první odhalili, že se společnost GTS Alive stane virtuálním operátorem v síti Vodafonu. Mobilní služby spustí pod názvem Studentfone už 9. září. Dnes už známe ceník a hlavní výhodu. Studentfone nebude navzdory názvu dostupný pouze pro studenty, ale kohokoliv, ať je to dítě školou povinné nebo senior.

Studentfone startuje za necelých 6 dní
Studentfone startuje za necelých 6 dní

Základní předplacený tarif je podobný jako u konkurenčního Mobil.cz. Minuta volání do všech sítí stojí 2,50 Kč, SMS je za 1,50 Kč. A stejně tak dostanete mobilní internet zdarma za dobití nad 200 Kč. Mobil.cz nabízí 200 MB, Studentfone dá rovnou 300 MB! Po vyčerpání dat dojde ke zpomalení připojení, zřejmě na 20 kb/s, jak je u Vodafonu zvykem. Na některých stránkách ale bude surfování neomezené: jsou to portály isic.cz, isicpoint.cz, alive.cz a také „žluté“ weby dopravce regiojet.cz a studentagency.cz. Největším překvapením je ale neomezené surfování s plnou rychlostí na Facebooku.

  Studentfone Mobil.cz
volání do všech sítí 2,50 Kč 2,50 Kč
tarifikace 60+1 60+1
SMS 1,50 Kč 1,50 Kč
MMS 4,50 Kč 5 Kč
data (za dobití 200 Kč) 300 MB 200 MB

Společnost GTS Alive, která u nás vydává studentské karty ISIC, se na spolupráci dohodla přímo s Vodafonem, bez prostředníka. Vodafone bude také obstarávat zákaznickou podporu. „Navázat tuto spolupráci jsme se rozhodli proto, že GTS Alive napojí telekomunikační služby na své existující aktivity, které studentům poskytuje. Věřím, že vzájemná spolupráce bude prospěšná nejen oběma zúčastněným stranám, ale přinese i řadu výhod studentům, kteří využívají služby GTS Alive,“ říká Petr Dvořák, viceprezident pro nefiremní zákazníky Vodafonu.

 

DT24

Ke vzniku virtuálního operátora Studentfone nás přivedli sami držitelé karet ISIC. Při tvorbě propozice jsme zjistili, že by mobilní data rádi využívali, ale často si je nemohou dovolit z důvodu vysoké finanční náročnosti. Rozhodli jsme se to změnit a společně s Vodafonem vytvořit nabídku, která je postavena na jejich potřebách a přáních. Studentfone bude všechny bez rozdílu věku bavit,“ uvádí ke vzniku virtuálního operátora generální manažer společnosti GTS Alive pro Českou republiku Tomáš Vyskočil.

SIM karty Studentfone bude možné objednat od 9. září na webu studentfone.cz a také v obchodě isicpoint.cz. Distribučními partnery budou ještě společnosti Student Agency, Regiojet, Knihkupectví Neoluxor a KFC. Předplacenky lze dobíjet přes oficiální web, pomocí bankomatů, terminálů a v internetovém bankovnictví.

Byl pro vás článek přínosný?