Hlavní navigace

Parádní klávesnice SwiftKey je nově zdarma. Platit se bude akorát za nové motivy

11. 6. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Vývojářské studio TouchType uvolnilo svou softwarovou klávesnici SwiftKey zdarma (stahujte z Play Storu), doteď stála 40 Kč. Tvůrci chtějí vydělávat na nových motivech, které budou prodávat samostatně za 29 Kč, případně v balíčcích po pěti (59 Kč) či deseti (99 Kč). Už v základu ale dostanete více než 10 bezplatných motivů. Majitelé předchozí placené verze pak navíc balíček Premier zdarma.

Není to však jediná novinka, SwiftKey prošel zatím snad největším updatem. Kromě jiného výchozího tématu přibylo přes 800 ikonek emoji včetně jejich predikcí. V nastavení si konečně můžete přidat další řádek s číslicemi a přibyly další jazyky, celkem jich je už 66 včetně češtiny a slovenštiny. SwiftKey má také vylepšený našeptávač slov i flow (swype) klávesnici.

 

SwiftKey se pyšní opravdu bohatým nastavením, takže každá klávesnice může vypadat úplně jinak. Tvůrci nabízejí i vlastní v cloudu synchronizovaný slovník, lepší predikci slov v Gmailu, Facebooku, Twitteru nebo Evernotu a pokročilý samoučící se mechanismus, který bude našeptávat slova podle toho, jak jste psali doposud. SwiftKey byl také mezi prvními, kdo ohlásil novou klávesnici pro iOS 8. Tu pro Android si už koupilo více než milion uživatelů.

SwiftKey je teď zdarma SwiftKey je teď zdarma SwiftKey je teď zdarma

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku