Hlavní navigace

Pebble Time přijdou i v kovové verzi s delší výdrží. Hodinky zbořily rekord Kickstarteru

Sdílet

Zdroj: Redakce

Druhá generace hodinek Pebble se před pár hodinami stala nejvýdělečnějším projektem Kickstarteru. První generace vedla žebříček dva roky, loni ji ale s vybranými 13,3 milionu dolarů přeskočila přenosná chladnička Coolest Cooler. Pebble Time už ale mají přes 14 milionů a dolary stále přibývají.

Firma z Palo Alto totiž včera představila ještě kovovou verzi hodinek Pebble Time Steel. Nemají pouze ocelové tělo a pásek, ale také delší výdrž. Výrobce dovnitř umístil větší akumulátor, díky kterému na jedno nabití hodinky vydrží deset místo sedmi dní. Jsou však o milimetr tlustší a mají tedy na výšku 10,5 mm. V ostatních ohledech jsou stejné.

Pebble Time Steel Pebble Time Steel Pebble Time Steel

Každý, kdo si zamluvil plastové Pebble Time, může „objednávku“ ještě změnit a doplatit si za kovové hodinky. Ty plastové se prodávaly od 159 dolarů a běžná prodejní cena bude 199 dolarů. Pebble Steel Time jsou dostupné od 259 dolarů a v běžném prodeji budou za 299 dolarů. Na trh se dostanou o měsíc později, v červnu 2015.

 

Pebble také ukázalo, jak budou vypadat ony slibované chytré pásky. Na zádech hodinek je nový konektor, do kterého bude možné zapojit externí moduly jako GPS, NFC, snímač srdečního tepu nebo větší akumulátor. Celý systém je otevřený, moduly může vytvořit kdokoliv.

Pebble Time Steel
Konektor pro připojení externích modulů 

Byl pro vás článek přínosný?