Hlavní navigace

Pět zvláštních reproduktorů pro iPhone, určitě vás pobaví

13. 4. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Dokovacích stanic včetně reproduktorů je pro iPhone víc než dost. Nyní se na trh dostaly speciální reproduktory, zajímavé nejen svým vzhledem, ale také tím, že jsou pasivní (fungují jako ozvučnice).

Nové reproduktory jsou vyrobené ve stylu staromódní analogové akustiky. Takový stylový stojánek pomůže hlasitosti oproti vašemu iPhone přibližně o deset decibelů. Není to zrovna moc, ale ten pocit… :-). Pokud je pro vás styl důležitější než kvalitní hudba, určitě se můžete nad koupí takového zařízení zamyslet. V novince vám nabídneme pět kousků.

Kostní kolekce stojánku ve tvaru rohu

Stojan může sice lehce připomínat něco podobného Shrekovi více než lesnímu rohu, ale vždyť jde přece o zábavu. Reproduktor může být využíván jak na výšku, tak na šířku a vašemu telefonu pomůže o 13 decibelů. Pořizovací cena je stanovena na 25 dolarů (430 Kč).

 Reproduktor ve tvaru lesního rohu

Phonofone III

Tento kousek si získá především konzervativnější zákazníky. Pasivní reproduktor vyrobený ze sochařské keramiky se dá zakoupit přibližně za 195 dolarů (3 300 Kč).

Reproduktor Phonofone

Griffin AirCurve Play

O něco lépe cenově dostupný se může zdát tento výtvor. Nízké ceny je dosáhnuto díky svinutého zvukovodu. Jeho předností je opět design. Tento reproduktor lze objednat za dvacet dolarů (340 Kč).

Reproduktor Griffin

Koostik

Za další konzervativnější kousek imitující přírodní materiál, který může nahradit vaše klasické plastové „repráky“ musíte z kapsy vytáhnout 85 dolarů (1 450 Kč).

Reproduktor Koostik

Tembo Trunks

A poslední výrobek je vhodný především pro cestovatele. Tyto reproduktory mají být velmi lehce přemístitelné, jednoduše skladné a navíc prakticky nerozbitné. To vše za 39 dolarů (660 Kč). No nekupte to.

Reproduktor Tembo

Zdroj: Mashable

Byl pro vás článek přínosný?