Hlavní navigace

PlanOn SlimScan: terénní skener do téměř každé peněženky

7. 3. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Společnost PlanOn se specializuje na inovativní metody přenosného skenování a tisku. I její poslední produkt si jistě najde místo v peněžence nejednoho terénního pracovníka.

SlimScan je světově prvním skenerem, který se svou velikostí může směle srovnávat s kreditními kartami (50 × 86 × 3 mm). Zároveň ale nabízí 24bitové barevné snímání a rozlišení 300 dpi. Dokáže zachytit oblast šíře 70 milimetrů a délky až do 90 centimetrů. Integrovaná paměť pojme přibližně 600 snímků a chová se stejně, jako klasická paměťová karta. Vlastní šasi je vyrobeno z odolné nerezové oceli a zajistí bezproblémovou životnost při běžném používání.

SlimScan bude vítaným pomocníkem pro uživatele, kteří si pravidelně uchovávají účtenky, vizitky a další drobnosti. Ušetří jim místo v kapsách a čas při kompletování záznamů. Pořízené snímky si navíc můžou okamžitě vyvolat, natočit a přiblížit na náhledovém displeji.

Pro archivaci postačí, když skener jednou za čas připojíte USB portem k počítači s operačním systémem Windows XP, Vista, nebo 7. Práci s pořízeným materiálem pak usnadní dodávaný software. Koncovou cenu SlimScanu stanovilaspolečnost PlanOn na 139 USD.

 

  Zdroj: Planon

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku