Hlavní navigace

Plánování nákupů z domova? Všechny akce jsou na Kaufino!

Zdroj: Freepik

Mít přehled o všech akcích nebylo nikdy jednodušší a díky internetovému projektu Kaufino může být plánování nákupů i zábavou. Prohlédněte si veškeré akční letáky na jednom místě a užívejte si i plánování rodinných nákupů.

Komerční sdělení
14. 4. 2021

Sdílet

Akční letáky a slevy na jednom místě

Kaufino je internetový projekt, který pro vás pravidelně shromažďuje a aktualizuje akční letáky všech větších obchodních řetězců, a vše tak najdete na jednom místě. Právě pestrou a dostupnou nabídkou akčních letáků umožňuje svým uživatelům ještě jednodušeji aplikovat dva základní kroky, jak snížit své výdaje a ušetřit peníze. A které dva kroky to jsou? První je rozhodně vyhledávání výhodných nabídek, akcí a slev a jejich využívání při pravidelných nákupech. Vyhledávání může být odteď mnohem jednodušší časově, ale i pocit jistoty, že výhodné nabídky naleznete, se stane samozřejmostí. Využijte toho především u vámi nejčastěji navštěvovaných obchodů a své oblíbené produkty si můžete koupit s ideálním načasováním za skvělé ceny. Sami si na portálu Kaufino vyberete obchod, jehož nabídka vás zajímá, a poté si můžete prolistovat aktuální leták z pohodlí vašeho domova. Na Kaufino jsou všechny akční letáky vašich oblíbených obchodů, které jsou neustále plné slev, například Albert leták, Billa leták nebo Kaufland leták. Ty všechny a mnoho dalších nabízí pestrý sortiment kvalitních a lokálních potravin, ale také běžně potřebných domácích potřeb. Navíc jsou veškeré letáky na Kaufino opravdu přehledně na jednom místě a dohledáte je na pár kliků.

Začněte plánovat své nákupy

Tím druhým krokem není nic jiného než plánování s nákupním seznamem. Vypravit se pokaždé na nákup jen s přibližnou představou potřeb, se nemusí vždy vyplatit. Člověk má přirozené tendence koupit nejen vše potřebné, pokud na to nezapomene, ale také vše lákavé, co je přímo na očích. Nákupní seznam si můžete sepsat v pohodlí domova či cestou z práce včetně využití výhodných nabídek, které naleznete na Kaufino. Pokud jste typ člověka, který ihned ztratí nebo někde zapomene lísteček s nákupním seznamem, využijte některou z dostupných mobilních aplikací. Vše budete mít hned v mobilu a nemusíte se bát, že seznam někde necháte. Zkontrolujte pečlivě, co opravdu potřebujete, sepište si podrobný nákupní seznam a až poté se vydejte do obchodu. Získáte díky tomu přesnou představu o tom, co vám chybí v domácnosti a také jaká bude přibližná útrata za váš nákup. S Kaufino a nákupním seznamem tak ušetříte nejen peníze, ale i váš čas a energii.