Hlavní navigace

Podmínky Twitteru zabily dalšího klienta. Rowi pro Windows Phone zavírá krám

20. 12. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Bohužel nemáme dobré zprávy pro příznivce Twitteru a dlaždic. Včera oznámil ukončení vývoje další neoficiální klient pro štěbetavou síť. V srpnu jsme ohlásili, že Rowi dosáhl hranice 100 000 uživatelů. Pro třetí strany to znamená, že tím vyčerpaly volné tokeny. Další uživatelé se z takového klienta k sociální síti nepřipojí. To by Twitter musel povolit výjimku, což dělá velmi nerad. (Takže nikdy.)

Tip: Twitter zrušil TweetDeck pro mobily a zakázal integraci s Facebookem

Někteří výrobci na podobnou situaci reagovali rapidním zdražením klienta, jiní zavřeli krám. Jedna z nejlepších pro Twitter pro Windows Phone bohužel úplně končí. Tvůrci ho stahují jak z Windows Phone Store, tak Windows Store. Podporovali totiž mobilní i tabletové dlaždice. Oznámili jak zaříznutí vývoje, tak podpory. Stávající aplikace vám samozřejmě bude fungovat i nadále, ale pokud třeba resetujete telefon, znovu už ji nenainstalujete.

 

Jakákoli technická změna na straně Twitteru může aplikaci rovněž znefunkčnit. Rowi není první, nejspíš ale ani poslední, kdo doplatil na nové pravidla. Smutek můžete vyjádřit pomocí hashtagu #RIPRowi. Mezitím Twitter experimentuje také na webu a zkouší, co uživatelé vydrží. Naposledy změnil funkci tlačítka pro blokování uživatelů na pouhé ztišení konverzace. Rychle se ale vrátil k předchozímu stavu.

Rowi končí Rowi končí

via WinSource

Byl pro vás článek přínosný?