Hlavní navigace

Pornhub poskytne účet Premium kvůli karanténě celé Itálii zadarmo

12. 3. 2020

Sdílet

Italská vláda ohlásila kvůli koronaviru karanténu pro celou zemi. Zpříjemnit tyto nelehké časy se obyvatelům Apeninského poloostrova pokusí server Pornhub. Na zbytek měsíce jim zadarmo odemyká předplatné Premium. V počtu přístupů na Pornhub je podle posledních statistik Itálie sedmá na světě. V boji s koronavirem se jí však bohužel nedaří a počet nakažených je už hodně přes deset tisíc lidí.

V Itálii budou nyní zavřené všechny obchody kromě potravin a lékáren. Uživatelé v karanténě nebudou muset zadávat číslo kreditní karty a přístup má trvat minimálně do konce března. Pornhub také věnuje jedno procento zisku z „dceřinky“ Modelhub místním nemocnicím.

Pornhub Itálie Oznámení uživatelům

Porušení karantény vyjde draho, Pornhub naopak levno

Obyvatelům, kteří karanténu poruší, hrozí pokuta 2500 €. Pokud však někoho nakazí a dotyčný na nákazu umře, mohou být obviněni i z vraždy. Pro místní možná další dobrý důvod zůstat doma a využít nabídku Pornhubu. Průměrný Ital či Italka stráví na Pornhubu 10 minut a 5 sekund.

pornhub Pornhub, ilustrační obrázek

Pornhub již v minulosti pomáhal. Zavedl titulky pro neslyšící či se angažoval v čištění pláží od odpadu. Česko se do stavu karantény pomalu blíží také.

zdroj: thenextweb.com

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.