Hlavní navigace

Pornhub vyzývá celý svět: zůstaňte doma, dáme vám Premium zdarma

25. 3. 2020

Sdílet

Největší světová databáze ničeho (-Čau, na co koukáš? -Na nic!) Pornhub již dva týdny poskytuje Italům a Italkám (a všem ostatním s VPN) přístup zdarma k prémiovému obsahu. Lidé v karanténou zavřené Itálii tak mají doma i nějaké to rozptýlení.

Nyní se otevřel celému světu. Stačí, když zatrnete souhlas s izolací, tedy vlastně slíbíte, že nebudete nikam vycházet a získáte Premium. Ale i druhé zatržítko vám zpřístupní všechen obsah. Tím slíbíte, že když občas z domu vyjdete, tak si hned umyjete ruce a nebudete e přibližovat k ostatním.

PornHub Premium zadarmo obr1 PornHub se snaží zabránit falickému tvaru křivky

Kreditní karta není potřeba, ale registrace musí proběhnout přes e-mail. V žebříčku návštěvnosti Pornhubu byla Itálie sedmou zemí na světě. Česko není ani v první dvacítce, i když na počty hereček si zase vedeme celkem dobře.

Využijete nabídku PornHubu?

V Itálii byl dnem uvolnění prémiového obsahu nárůst o 57 %. Stejnou nabídku učinil Pornhub o pár dnů později Francii a Španělsku (o tom jsme již nepsali), kde návštěvnost vzrostla o 38, respektive 61 %. V Jižní Koreji, která s virem bojuje vedle Singapuru nejlépe, se návštěvnost prakticky nezměnila (2 %). Možná místo koukání na videa dělají více testů…

Za dobu pandemie vzrostla návštěvnost serveru o 11,6 % celosvětově. V Česku je to necelých 15 %. Lidé se nejčastěji dívají okolo půlnoci a od konce února často hledají slovní spojení „corona virus“ (poprvé to někdo hledal 25. ledna). Co přesně tam najdou nevíme, ale nejvíce na celém světě se toto slovní spojení hledá ze Slovenska.

zdroj: PornHub

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Cnews.cz, dříve editor Computeru. Nadšenec do notebooků a příznivce kompaktních smartphonů. Najdete mě na Twitteru nebo LinkedInu.