Hlavní navigace

AVG Technologies představuje aplikaci AVG Uninstaller pro Android

Zdroj: Redakce
AMSTERDAM a SAN FRANCISKO
Komerční sdělení
8. 7. 2013

Sdílet

| 8. července 2013 – Společnost AVG Technologies N.V. (NYSE: AVG), poskytovatel internetové a mobilní bezpečnosti, soukromí a optimalizace pro 150 milionů aktivních uživatelů, oznamuje, že je její aplikace AVG Uninstaller nyní zdarma dostupná pro chytré telefony a tablety s operačním systémem Android.

Aplikace AVG Uninstaller poskytuje uživatelům přehled o velikosti, frekvenci užívání, spotřebě baterie a o využití mobilních dat aplikacemi v jejich chytrých telefonech a tabletech s operačním systémem Android. Na základě souhrnu těchto informací navrhuje, kterou aplikaci by bylo vhodné odinstalovat. AVG Uninstaller uživatelům pravidelně proaktivně doporučuje, které aplikace odstranit, čímž umožňuje rychle a jednoduše uvolnit prostor pro nové aplikace a pomáhá zrychlit výkon přístroje. To vše bez nutnosti vymazávat každou aplikaci pomocí několika kroků v OS Android  jednotlivě.

„Nedávné studie ukázaly, že spotřebitelé věnují aplikacím až 82 % z celkového času, který stráví na svém mobilním zařízení (Smart Insights, 11/05/2012). Je tedy jasné, že všichni tyto programy rádi stahujeme, některé aplikace ale použijeme jen jednou a pak na ně úplně zapomeneme. I když se zdá, že by to neměl být bezprostřední problém, mohou mít nevyužité aplikace spuštěné na pozadí negativní vliv na naše přístroje, zejména na limitovanou paměť úložiště, ale také na výdrž baterie a na mobilní data. To vše může omezit celkový výkon přístroje,“ říká Yuval Ben-Itzhak, Chief Technology Officer v AVG Technologies, „zejména častí uživatelé aplikací nebo ti, kteří mají na svých přístrojích malou paměť, mohou rychle narazit na nedostatek místa nebo na frustrující pomalý výkon přístroje. AVG Uninstaller pro Android™ pomáhá vyřešit tento problém, protože uživatelům umožňuje analyzovat míru využití aplikací a bez obtíží vytvořit v jejich přístrojích prostor pro nejnovější aplikace, které opravdu chtějí.“

Aplikace AVG Uninstaller navazuje na existující mobilní prostředí vytvořené společností AVG Technologies, která svá oceněná mobilní řešení poskytuje milionům uživatelů po celém světě. AVG Uninstaller následuje nedávná oznámení o aplikacích AVG Cleaner, AVG Image Shrinker a AVG TuneUp, čímž se řadí mezi mobilní produkty AVG navržené tak, aby pomáhaly vylepšovat výkon přístroje.

Pro více informací o aplikaci AVG Uninstaller a pro stažení aplikace navštivte: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.avg.uninstaller