Hlavní navigace

Brána k nekonečným možnostem. S nástrojem Petal Search vám Google služby chybět nebudou

Zdroj: Huawei
Nejlepší aplikace, nejnovější zprávy, sociální sítě, nakupování, hudba a mnoho dalšího – Huawei Petal Search je vyhledávač, se kterým na svém smartphonu najdete vše, co potřebujete. Zároveň je to chytrý průvodce, po jehož boku budete objevovat digitální svět při zachování nejvyšších bezpečnostních standardů. Takže ani s nejnovějšími telefony Huawei, které již nepodporují služby Google, nepřijdete díky Petal Search o nic důležitého.
Komerční sdělení
9. 12. 2020

Sdílet

Celý svět v dlani

Ať už hledáte cokoliv, Huawei Petal Search je branou k objevování tisíců aplikací a webových odkazů, které budete ve svém telefonu potřebovat. Používání tohoto vyhledávače je nejen intuitivní, ale také efektivní. Při filtrování aplikací detekuje Petal Search polohu uživatele, aby poskytl co nejrelevantnější výsledky, a zároveň slouží jako užitečný průvodce při stahování nových aplikací.

Petal Search ale není jen o aplikacích, jeho engine nabízí možnosti vyhledávání ve více než 20 kategoriích, včetně zpráv, videí, obrázků, nákupů, letenek nebo místních firem. Huawei Petal Search nabízí výsledky v přehledné podobě, díky čemuž můžete vytvářet kategorie oblíbených výsledků, které můžete v budoucnu znovu použít.

Vyhledávejte zboží vyfocením

Huawei Petal Search vás přiblíží k nejdůležitějším aktuálním zprávám, takže čerstvé novinky z politiky, ekonomiky, kultury nebo sportu vám už neuniknou. Jasná a intuitivní časová osa poskytuje přehled o významných událostech, zatímco propracovaný filtr umožňuje přizpůsobit obsah a upřednostnit oblíbené zdroje.

Během cestování poskytuje Huawei Petal Search spolehlivý servis a podrobné informace o místech, jejich obrázky, počasí nebo populární místní atrakce. Výsledky jsou propojeny s vyhledáváním letenek a ubytování. V současné době je tato funkce k dispozici pouze v angličtině.

Huawei Petal Search je pokročilý nástroj pro vyhledávání obrázků, stejně tak dokáže vyhledávat i „pomocí“ obrázků. Pokud uvidíte produkt, který se vám líbí, stačí ho vyfotit a porovnat jeho cenu v různých obchodech. Huawei Petal Search rovněž umí přes objektiv rozpoznat druhy zvířat a rostlin, na základě fotografií známých lidí vyhledá také informace o nich.

Bez obav o soukromí

Huawei Petal Search se soustředí na přísné standardy ochrany soukromí a autorských práv. Certifikace European Privacy Seal zaručuje soulad s obecnými evropskými předpisy o ochraně údajů (GDPR), což dokazuje vysokou pečlivost při zacházení s daty.