Hlavní navigace

Kvalitní komponenty v autě vám pomohou vyhnout se problémům

Zdroj: Redakce
Komerční sdělení
3. 2. 2019

Sdílet

Autu před vámi stále svítí nebo naopak nesvítí brzdová světla, zrychluje nebo zpomaluje? Tento projev může vzniknout jako následek selhání spínače brzdového světla. Jedná se o sondu nainstalovanou k brzdovému pedálu. Brzdová světla musí přece vědět, zda mají svítit či nikoli, kdy brzdíte a kdy ne.

Sice se jedná o malý relativně jednoduchý komponent, ale i tak může vyvolávat nebezpečné situace na silnicích na přehledných úsecích za výborných povětrnostních podmínek. Například v případě prudkého ještě ke všemu nečekaného zpomalování. Sice je člověk v právu, když má rozbitý zadek - nemá rozbitý předek, ale kdo by to chtěl řešit? Lepší je mít v autě spolehlivé komponenty a takovým situacím se vyhýbat předcházením problémů.

Se spínačem brzdových světel od výrobce Bosch si můžete být plně jistí spolehlivostí snímání polohy vašeho brzdového pedálu. Jedná se o kvalitní profesionální náhradní díl. Kvalita má jméno Bosch. Výrobce si důkladně vybírá své dodavatele a trvá na dodržování ISO certifikátů i u nich. Bosch Autoteile sám pravidelně kontroluje pracovní postupy a dodržování standardů ISO u svých dodavatelů.

Dbá na vysokou úroveň vstupní i výstupní kvality svých výrobků a polotovarů. Veškeré náhradní díly jsou kvalitativně srovnatelné se svými originálními předlohami. Dodává díly do produkce výrobců aut jako je Porsche, Lotus, Ferrari, Lamborghini nebo Maserati. Takové světové značky už musí s naprostou jistotou vědět, co svých zákazníkům nabízí.

Společnost Bosch je výraznou značkou mezi výrobci náhradních dílů. Důkazem jejich kvality je obchod s jejich produkty směrem k nejluxusnějším značkám v automobilovém průmyslu. I my pro vás přinášíme kvalitu společnosti Bosch v podobě cenově dostupných náhradních dílů. Stačí si jen vybrat a ukázat.

Článek byl poskytnut www.AUTOdoc.cz