Hlavní navigace

Nová černobílá zařízení Xerox jsou rychlejší a ovladatelná smartphonem

Zdroj: Redakce
Komerční sdělení
15. 10. 2013

Sdílet

Praha 11. října – Nové tiskárny Xerox určené pro malé a střední podniky se vyznačují vyšší rychlostí a produktivitou. Usnadňují tak tisk vysoce kvalitních a profesionálně vypadajících dokumentů, a to odkudkoliv z kanceláře díky volitelné Wi-Fi konektivitě.

Rychlost tisku 45 stran formátu A4 za minutu staví černobílou tiskárnu Xerox Phaser® 3610 Printer a multifunkční tiskárnu WorkCentre® 3615 na samotný vrchol produktů v jejich kategorii. “Oba modely je možné vybavit volitelnými zásobníky papíru s kapacitou až 550 archů. Celkově tak můžete mít k dispozici zásobu papíru až 2350 listů, která umožní vysokou pracovní zátěž a uspokojí širokou škálu tiskových potřeb,” uvádí Šárka Sakařová, Product Manager, XEROX CZECH REPUBLIC. Tiskové rozlišení 1200 × 1200 dpi umožňuje tisk kvalitních materiálů, výkazů, faktur.

Apple AirPrint, který je kompatibilní s oběma zařízeními, vychází maximálně vstříc zaměstnancům mimo kancelář. S touto aplikací je v případě připojení k firemní síti možné zadat tisk dokumentů a emailů prostřednictvím mobilního telefonu s operačním systémem iOS. Díky službě Xerox PrintBack budou mít zaměstnanci své dokumenty připraveny k vyzvednutí, jakmile se opět dostaví do kanceláře.

Jako opravdové multifunkční zařízení vám WorkCentre 3615 MFP umožní zadat další úlohu i tehdy, jsou-li předchozí ještě v procesu. Zařízení navíc umí skenovat menší sešité formáty, bez nutnosti svázané dokumenty rozebírat.

Pracovní komfort zvyšují také vysokokapacitní tonery prodlužující interval mezi jejich výměnou. Náklady na tisk pomáhá snižovat také oboustranný tisk, případně tisk několika stran na jeden arch papíru. Standardní výbavou obou zařízení je Secure Print pro bezpečný tisk důvěrných dokumentů.

Obě tisková zařízení využívají ekologických tonerů Xerox EA . Nový emulzní, ekologický toner potřebuje o 20°C nižší teplotu fixace než standardní toner. Tím snižuje spotřebu energie až o 40 % a celý tiskový proces pak snižuje tvorbu CO2 o 35%.

Dostupnost a cena

Doporučená koncová cena zařízení Xerox WorkCentre 3615 MFP je 22 000,- Kč s DPH. Cena Xerox Phaser 3610 začíná na 14 000,- Kč s DPH. Obě tisková řešení jsou v České republice dostupná od 1. října 2013.

---

Xerox je přední světová společnost působící v oblasti řízení obchodních procesů a správy dokumentů s ročním obratem 22,5 miliardy USD. Široké portfolio technologií a služeb nabízí zákazníkům takovou míru podpory, díky které se mohou plně věnovat svému podnikání. Společnost Xerox dodává špičkové nástroje správy dokumentů a technologie pro produkční tisk, dále pak služby, software a originální spotřební materiál pro marketingovou a obchodní komunikaci i běžný kancelářský tisk.

Prostřednictvím společnosti ACS, která je součástí firmy Xerox od února 2010, nabízí také široký outsourcing obchodních procesů a IT služeb, včetně zpracování dat, řízení lidských zdrojů, podpory procesů v oblasti financí a služeb nebo řízení vztahů se zákazníky, a to jak pro komerční firmy, tak i pro státní správu. 134 tisíc zaměstnanců společnosti Xerox pečuje o zákazníky ve více než 160 zemích světa. Více informací o společnosti Xerox naleznete na www.xerox.cz.