Hlavní navigace

Rychlá nebankovní půjčka až 12 000 Kč

Zdroj: Redakce
Sháníte peníze do další výplaty? Odešel vám domácí spotřebič a vy nemáte na nový? Anebo vás čeká nákladný výlet vašich dětí se školou? V každém případě je tu pro vás rychlá a levná nebankovní půjčka. Díky této půjčce můžete získat až 12 000 Kč na cokoliv, co momentálně potřebujete zaplatit.
Komerční sdělení
4. 11. 2019

Sdílet

Sehnat urychleně peníze na novou kuchyňskou linku, rozbitý domácí spotřebič či krásnou letní rodinou dovolenou, může být mnohdy obtíž. Ne každá banka klientům žádajícím o bankovní půjčku vyhoví. Právě z tohoto důvodu se sen o krásné letní dovolené, nové pračce či opravené kuchyňské lince může rozplynout ještě dříve, než vaše žádost projde řízením. Tento problém ovšem může snadno vyřešit právě nebankovní půjčka, kterou můžete zafinancovat nenadálý finanční výdaj anebo pokrýt náklady, které vám vzniknou během doby, po kterou budete čekat na další výplatu. Nebankovní půjčky, které jsou například do 12 000 Kč velmi hojně využívá každý klient, který potřebuje akutně půjčit peníze a ví, že banka by se k jeho žádosti obrátila zády. Tato rychlá půjčka vám tak může v mnohých případech doslova vytrhnout trn z paty.

Jak o rychlou nebankovní půjčku požádat?

Potřebujete půjčit peníze, ale nevíte, jakým způsobem o půjčku požádat? V tom případě je dobré vědět, že žádost o rychlou nebankovní půjčku ve více než snadná. Podat ji může každá zletilá osoba, která dovršila osmnácti let a je buď v klasickém zaměstnaneckém poměru či se jedná o OSVČ. V každém případě může tato osoba o půjčku zažádat buď telefonicky, kdy se klient spojí s operátorem dané nebankovní společnosti, dále může použít SMS zprávu, kterou zašle do konkrétní instituce anebo může o půjčku požádat on-line, za pomoci interaktivního formuláře na stránkách konkrétní nebankovní instituce. V každém případě je půjčka schválena klidně i do jednoho dne, od jejího podání. Každá nebankovní půjčka se rovněž vyznačuje i dalším množstvím pozitiv, které s ní souvisí. O které se jedná?

Výhody nebankovní půjčky

  • Půjčku si může klient pořídit bez jakéhokoliv ručitele či nutnosti zástavy majetku
  • Půjčka je schválena do 24 hodin
  • Půjčit si klient může na cokoliv, půjčka je totiž neúčelová
  • Půjčit si je možné krátkodobě například nižší částku anebo dlouhodobě částku vyšší
  • Půjčku je možné získat i bez doložení výše příjmu

Nevýhody nebankovní půjčky

  • Některé instituce nabízejí vyšší úroky z nebankovní půjčky, které mohou být pro mnohé klienty likvidační
  • Existuje velké množství nesolventních institucí, které nebankovní služby nabízejí

Nebankovní půjčka bez ručitele

Je naprosto jedno, jak vysoká bude vaše půjčka. 12 000 Kč či 100 000 Kč vám nebankovní instituce půjčí bez jakéhokoliv ručitele. Co to pro vás znamená? Danou finanční injekci získáte bez toho, aniž byste museli mít zajištěného ručitele, který bude v případě vaší neschopnosti splácet za vaše závazky ručit a bude je muset rovněž i po právu zaplatit. Nebankovní instituce ovšem žádného ručitele po klientech nepožaduje. Díky tomu může půjčku získat i klient, který k dispozici zástavu majetku či fyzického ručitele nemá. Půjčka bez ručitele je tak velmi oblíbeným produktem v očích široké veřejnosti.