Hlavní navigace

Sázkové příležitosti jsou čím dál šílenější. Vsaďte si, kde se najde Kazmovo auto

Zdroj: shutterstock
Sázkové kanceláře už dávno nejsou spjaté jen se sportovními zápasy. V dnešní době už si kromě vítězství oblíbeného fotbalového týmu vsadíte i na politiku, počasí nebo to, kdy se člověk podívá na Mars. Nelze se tedy divit, že se dá sázet i na Kazmovu soutěž, v jejímž rámci jde o Range Rover a milion korun k tomu.
Komerční sdělení
9. 11. 2020

Sdílet

Zakopal jsem auto s milionem, tak hledejte

Známý bavič Kazma přišel s další ze svých velkolepých akcí. Někde na území České republiky zakopal svůj Range Rover Evoque a do jeho kufru přidal rovný milion korun. Auto i s pohádkovou sumou peněz bude toho, kdo ho jako první najde. Šťastný vítěz tak bude jen jeden, ale v této akci můžou vyhrát i sázkaři. Na celou situaci totiž rychle zareagovaly české sázkové kanceláře a vypsaly kurzy na to, kde se zakopaný Range Rover najde a kdy se tak stane. Sázet se dá i na věk nálezce nebo na to, jestli tím šťastným výhercem bude některá ze známých osobností.

Vsaďte si a sledujte vše z pohodlí domova

Soutěž od začátku probíhá pod dohledem kamery, která 24 hodin denně a 7 dní v týdnu míří na místo, kde se Kazmovo zakopané auto nachází. Podle záběru jde o nějaké pole, které může být v podstatě kdekoliv. Pokud se vám nechce toto místo celé dny hledat, ale zajímá vás, jak to dopadne, tak si můžete tuto akci zpestřit právě tipem v sázkové kanceláři. Třeba trefíte kraj nebo obec, kde je luxusní Range Rover ukrytý, nebo uhodnete, ve který den ho někdo objeví. Kazmova soutěž je sice momentálně pozastavena kvůli pandemii koronaviru, ale sázky na ni stále běží.

Sází se už i na politiku nebo na cesty do vesmíru

Že se dá sázet na fotbal nebo na hokej nikoho nepřekvapí. Postupně se do nabídky sázkových kanceláří ale dostaly i další sporty, takže na svůj tiket si dnes můžete přidat i zápasy MMA nebo souboje v šipkách. Dalším krokem pro sázkové kanceláře bylo vydat se mimo svět sportu a nabídnout kurzy i na různé společenské události. Populárním tématem je zejména politika. Na prezidentské volby v USA se po celém světe sází horentní sumy.

Kromě politického dění můžete zkusit odhadnout i jaké bude zrovna počasí nebo to, která organizace dopraví člověka na Mars a kdy se jí to podaří. Sázení tedy už dávno není jen pro sportovní fanoušky a v kurzové nabídce si každý najde to svoje. Navíc dvě věci zůstávají stejné bez ohledu na odvětví, na které sázíte – adrenalin a zábava.

18+| Hrajte zodpovědně. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.