Hlavní navigace

Ultra široký 21:9 monitor Philips ohromí každého

Zdroj: Redakce
Praha, 25. 4. 2013 – Společnost MMD - Monitors
Komerční sdělení
25. 4. 2013

Sdílet

& Displays Czech Republic uvedla na český a slovenský trh nový 29palcový monitor Philips. Tento model nese označení 298X4QJAB a nabízí širokoúhlý panoramatický obraz s poměrem stran 21:9, věrné podání barev díky technologii AH-IPS a také funkci MultiView.



Kvalita nade vše

Ultra široký HD (UWHD) monitor se vyznačuje rozlišením 2560 x 1080 pixelů a pozorovacími úhly 178°/178°, díky čemuž nabízí křišťálově čistý obraz z jakéhokoli pohledu. Nejnovější AH-IPS technologie zaručuje ostrý obraz a živé barvy. Monitor je dále vybaven řadou užitečných funkcí, které dokážou ještě více zlepšit zážitek ze sledování. Jedná se o funkci SmartImage pro snadné nastavení režimu zobrazení, SmartControl pro snadné ladění, Smart Contrast pro zvýšení kontrastu displeje a SmartKolor pro bohatý a živý obraz.

Zábava nade vše

Monitor Philips 298X4QJAB je vybaven funkcí MultiView, díky níž má uživatel možnost zobrazit obsah z více zdrojů zároveň. Tato funkce umožňuje uživatelům pracovat s více zařízeními najednou a sledovat jejich obsah pohodlně vedle sebe – na jedné straně mít například živý sportovní přenos ze set-top-boxu, na straně druhé například surfovat na internetu.

Zůstaňte ve spojení

Díky funkci SmartConnect lze k monitoru připojit celou řadu zařízení. Je totiž vybaven například DisplayPortem, HDMI rozhraním či DVI.

Technické parametry

 

LCD panel a velikost 29" (73 cm) AH-IPS LCD
Podsvícení W-LED
Optimální rozlišení 2560 x 1080 @ 60 Hz
Pozorovací úhly 178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Jas 300 cd/m²
SmartContrast 20 000 000:1
Rozteč pixelů 0.262 x 0.262 mm
Barvy 16.7 M (True 8 Bit)
Doba odezvy (typická) 5 ms
MultiView PiP/PbP mód, 2x zařízení
Konektivita

Vstup signálu: DisplayPort, DVI-Dual Link (digitální, HDCP), HDMIx2

Separate Sync, Sync on Green

Audio In/Out: PC audio-in, Výstup pro sluchátka

Výstup signálu: DisplayPort

Naklonění -5°/+20°
Certifikáty

Energy Star 6.0, EPEAT Gold, RoHS,
vyrobeno bez přítomnosti olova a rtuti

 

Monitor Philips 298X4QJAB je na českém a slovenském trhu již dostupný za 12 914 Kč včetně DPH.

 


O společnosti MMD

Společnost MMD byla založená v roce 2009 na základě licenčního ujednání mezi společností Philips a TPV. Společnost MMD je 100% vlastněna koncernem TPV. MMD disponuje výhradními právy na prodej a marketing monitorů Philips po celém světě. Kombinací silné značky Philips a výrobních možností společnosti TPV oslovuje MMD široké spektrum klientů s nabídkou inovativních produktů. MMD je společnost s mezinárodní působností, její ústředí sídlí na Tchaj-wanu. Centrála pro střední a východní Evropu sídlí v Praze (MMD Monitors & Displays Czech Republic). Prostřednictvím sítě místních prodejců a distributorů MMD spolupracuje se všemi předními evropskými maloobchodními prodejci výpočetní techniky. Designová a vývojová centra společnosti sídlí na Tchaj-wanu.

 

Společnost MMD Monitors & Displays Czech Republic je dodavatelem monitorů značky Philips na trhy střední a východní Evropy. V České republice spolupracuje s předními českými distributory ICT technologií, jako je AT Computers, SWS, 100MEGA distribution a ABC Data. Na Slovensku pak LCD monitory distribuuje prostřednictvím společnosti eD system Slovakia a ASBIS SK. Více informací o společnosti hledejte na www.mmd-p.com.