Hlavní navigace

Překrásná aplikace Phonly je povinností pro každého příznivce Feedly a WP

24. 9. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Na pořádného klienta pro Feedly majitelé Windows Phone čekali jako na smilování. Z vlastní zkušenosti vím, že např. mně žádná ze stávajících možností nevyhovovala. Ani chválený Nextgen Reader. Autoři služby pro sledování novinek slíbili, že časem vyrobí oficiální aplikaci jak pro Windows Phone 8, tak pro Windows 8. Na ně si ale zřejmě ještě nějakou dobu počkáme.

Třetí strany jako obvykle dokázaly, že jsou pružnější. Nedávno o době dala vědět švédská aplikace Phonly. Včera se objevila ve Windows Phone Store a naplnila většinu očekávání, co člověk mohl mít. V první řadě budete slintat nad krásným designem. Mezi články se můžete procházet gesty do stran obrazovky, po vzoru webového rozhraní vám aplikace nabídne nejdůležitější články pro každý den.

 

Tvůrce myslel také na ukládání textů k pozdějšímu přečtení. Phonly si rozumí se službami InstaPaper a Pocket. Vášniví čtenáři si nastaví zobrazování zpráv na zamykací obrazovce. Nebo přinejmenším využijí připínání kanálů na hlavní obrazovku. Aplikace je k dispozici zdarma, ale s reklamou. Po zaplacení zhruba 40 Kč se reklamní pruhy ztratí.

Galerie aplikace Phonly

via @bergdaniel

Byl pro vás článek přínosný?