Hlavní navigace

Přeprava PC nikdy nebyla jednodušší: Thermaltake má pro vás tašku!

13. 10. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Thermaltake jakožto jeden z předních výrobců počítačových skříní vyvinul speciální tašku pro přenášení vašich rozměrných elektronických miláčků. Nejenom častí účastníci herních LAN párty budou jistě ze specializovaného přepravního zařízení nadšeni, otázkou však zůstává, jsou-li vůbec dneska lidé, kteří by toužili své desktopové pracoviště takto přenášet. Dnešní notebooky si s hraním moderních her poradí obstojně a jejich transport je o mnoho snazší.

Thermaltake Transporter Carry Bag by měl váš počítač ochránit před deštěm, prachem a sněhem. Největší kompatibilní skříň z portfolia výrobce je Level 10 GT (tedy full-tower), myslelo se i na sbalení periferií, pro které je určena zvláštní kapsa na boku. Taška by si měla poradit s nákladem až do váhy 100 kg, což stejně většina průměrných „ajťáků“ ani neuzvedne.

Použitým materiálem při výrobě je polyester s polyuretanem, dohromady by měli více než dobře ochránit vaše komponenty. Cena ani dostupnost bohužel nebyla oznámena, zajual vás tento „módní doplněk“?

Zdroj: techPowerUp!

Byl pro vás článek přínosný?