Hlavní navigace

Prima Play má konečně nový design. Chystá se i další typ předplatného

17. 9. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Primácký videoarchiv má od včerejška novou webovou podobu. Na play.iprima.cz teď najdete modernější design, který připomíná Metro styl od Microsoftu. Čeká vás opravdu hodně dlaždic a jednoduchá grafika. Nový web má lépe organizovat katalog desítky tisíc videí spadajících do čtyř různých kanálů: Prima, Cool, Love a Zoom.

Prima Play v novém kabátku Prima Play v novém kabátku
Prima Play v novém kabátku

Nový web je hodně rychlý a osobně se mi líbí třídění videí do kategorií podle žánrů, kanálů nebo samotných názvů. Kritiku si ale zaslouží odfláknuté vyhledávání. Pokud jsem přihlášený, tak ani nefunguje. V anonymním režimu dostanete ve výsledcích jen ošklivé textové odkazy, z nichž ani nepoznáte, zdali jde o video. Jinak ale Prima Play vypadá hezky.

 

Na předplaceném kanálu Premium se obsahově nic nemění. Za 49 Kč měsíčně dostanete stále jen videa z Ligy mistrů a necenzurovaného Polreicha. V místě, kde lze za Premium zaplatit, se nicméně objevil i druhý tarif Livestream za 69 Kč měsíčně. Zatím za něj nelze zaplatit, transakce skončí neúspěšně. V podmínkách ani jinde na webu nejsou k Livestreamu uvedeny další podrobnosti. Vzhledem k názvu ale zřejmě půjde o stejné předplatné jako Premium, ale doplněné o živé vysílání na internetu. Na odpověď Primy zatím čekáme.

Byl pro vás článek přínosný?