Hlavní navigace

Připravuje se Windows 7 Service Pack 1?

2. 6. 2009

Sdílet

Zdroj: Redakce

Zdá se to nesmyslné: jak může Microsoft pracovat na prvním servisním balíčku pro systém, který stále není hotový? Přesto se objevil na ruském serveru následující screenshot, kde stojí černé na bílém: „Windows 7 Ultimate Service Pack 1“.

Když už mluvíme o té černi, v pravém dolním rohu se jí rovněž vyskytlo větší množství, čímž ve spojení s vhodným obdélníkovým tvarem došlo k zakrytí části informací o sestavení Windows 7. Pořadové číslo 7138 zůstává čitelné, ovšem datum zkompilování se asi už nedozvíme.

Ovšem samotný fakt, že s obrázkem kdosi manipuloval, vzbuzuje značné podezření v možný podvrh: Přece jen, přidat do obrázku kousek stejně vypadajícího textu zvládne každý, kdo ví že 1+1=10. Nedávno však přišel další obrázek, přidávající celé záležitosti ždibec věrohodnosti:

Pochází ze sestavení 7200, tedy nové verze s instalátorem SP1. Ono to s tím ždibcem asi nebude tak slavné, zvláště když sestavení 7200 má být finální verze. Stále existuje šance, že Microsoft toto označení zvolil, aby vytvořil novou větev pracující na nových funkcích Windows 7, s nimiž se však ve finální verzi nesetkáme. Nicméně to už začínáme spekulovat.

Zdroje: Windows 7 News, Windows 7 News

Byl pro vás článek přínosný?