Hlavní navigace

Příval novinek Googlu už za čtyři měsíce. Konference I/O proběhne 25.–26. června

20. 2. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Google před pár hodinami oznámil datum konání své největší vývojářské konference. Svátek všech fanoušků Googlu proběhne 25. a 26. června, akce se uskuteční v centru Moscone West v San Francisku, ale bude streamovaná i online. Ač je Google I/O především pro vývojáře, na úvodní keynote firma oznamuje produktové novinky, které možná budete používat i vy.

Loni tam Google uvedl nové mapy, sjednocený chat Hangouts, lepší vyhledávač a asistenta Now, herní síť Play Games nebo hudební předplatné Google Play Music All Access. Kompletní souhrn novinek najdete v našem starším článku. V dřívějších ročnících Google na I/O představil také Android a jeho aktualizace, Chromebooky a Chrome OS, hudební službu Music, Nexusy a významné updaty jeho stávajících služeb.

 

Co to bude letos, zatím nevíme. Loni v létě během zvláštní akce Google odhalil nový Nexus 7, Android 4.3 a Chromecast. Mezi I/O a tímto ohlášení ale byly dva měsíce času. Letošní akce přijde přibližně v poločase, takže je velká šance, že právě na I/O uvidíme nové Nexusy i Android.

Více na developers.google.com/events/io.

Byl pro vás článek přínosný?