Hlavní navigace

Pro zabezpečení www stránek volte EV SSL certifikát

Zdroj: Redakce

Podvádět uživatele, krást citlivá data a nabízet falešné weby (tzv. phishing) se dnes online podvodníkům daří stále častěji. Snaží se nás individuálně zaujmout a přivést na svůj podvodný web, který je vizuálně stejný s originálním. Je proto důležité, aby váš e-shop nebo webová prezentace byly maximálně zabezpečeny a obsahovaly nezaměnitelný symbol bezpečnosti – zelený adresní řádek. Majitelé www stránek a e-shopů však zabezpečení stránek často podceňují.  Neuvědomují si, že zabezpečením stránek nejen zvyšují bezpečnost uživatele a svou důvěryhodnost, ale mohou dokonce získat vyšší počet objednávek.

Komerční sdělení
27. 3. 2013

Sdílet

Zelený pruh – srozumitelný symbol zabezpečení

Výrazné vizuální upozornění je srozumitelné pro všechny návštěvníky a umožňuje snadno zjistit, kdo provozuje konkrétní web. Podle pole s názvem organizace také poznáte, že nejde o stránky podvodníka. Zelený pruh garantuje, že web není nakažen škodlivým kódem zvaným malware.

EV SSL certifikát

Získat zelený adresní řádek a zabezpečit citlivá a osobní data na internetu před zneužitím třetími osobami není nic složitého. Slouží k tomu důvěryhodné SSL certifikáty, které šifrují komunikaci mezi klientem a serverem. Zelený řádek pak získáte u tzv. EV SSL certifikátů.

Zelený pruh – pomůže zvýšit tržby

I vy jistě citlivě posuzujete bezpečnost obchodu, kterému svěřujete své citlivé osobní informace a kde platíte online. Je prokázáno, že zelený adresní řádek má pozitivní psychologický vliv na vnímání důvěryhodnosti stránek ze strany zákazníka (Zdroj: VeriSign Case Study). Motivuje k vyšším nákupům a posiluje důvěryhodnost webu. Certifikační autorita GeoTrust dokonce potvrzuje, že EV certifikáty přispěly ke zvýšení příjmů o 28 % ročně (Zdroj: GeoTrust Case Study).

Zelený pruh – za nejlepší cenu!

Zelený pruh EV certifikátu jistě znáte ze stránek své banky či platebních systémů (např. PayPal). Dříve byly EV certifikáty velice nákladným řešením, to už však dávno neplatí. I když se jedná o prémiový produkt, činí jeho roční cena při dvouleté platnosti certifikátu jen 2.495 Kč (+ DPH).  EV certifikát nenachází uplatnění pouze na webech bank a finančních institucí. Je dostupný každému webovému projektu, který klade důraz na bezpečnost, důvěryhodnost a kvalitu. Své místo nachází u finančních institucí, komerčních webových projektů nebo obchodů (e-shopů) s platbou on-line, peněžními transakcemi nebo u webu s přihlašovacími formuláři.

Volbou EV SSL certifikátu nikdy nemůžete být zklamáni.

Největší prodejce zelených adresních řádků, www.SSLmarket.cz, nabízí nyní v akci „zelený“ certifikát GeoTrust True BusinessID EV za revoluční cenu.

Více informací a objednávka

Certifikát GeoTrust True BusinessID EV znamená prestiž – nejlepší kvalitu – nejlepší cenu na trhu. Váš web je plně důvěryhodný a on-line komunikace je díky němu bezpečná.

Bonusové výhody SSL EV

  • Rozšířené ověření společnosti (EV)
  • Zelený adresní řádek s názvem společnosti
  • Neomezená serverová licence
  • Důvěryhodný pro 99,9 % prohlížečů
  • 30 denní garance vrácení peněz
  • Podpora technologie SAN/UC
  • GeoTrust Site Seal pečeť

Další výhody: Kromě důvěryhodnosti a kvality vydávaných SSL certifikátů získáte s GeoTrust automaticky zabezpečení druhého tvaru domény bez www v názvu. Díky podpoře SAN názvů je certifikát GeoTrust možné využít pro zabezpečení až 25 domén na různých serverech. Důležitá je také plná kompatibilita se serverem Microsoft Exchange.

SSL market

SSL certifikáty poptávejte výhradně u certifikovaných partnerů: ZONER software, a.s., www.sslmarket.cz, tel. 603 196 637, admin(zav)zoner.cz.