Hlavní navigace

Publero testuje půjčování e-časopisů za paušál. Za 199 Kč nabídne 16 titulů

24. 4. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Největší česká digitální trafika přišla s lákavou jarní nabídkou. Ve stylu hudebních nebo filmových předplatných nabízí program, ve kterém budete za měsíční poplatek moci číst téměř neomezeně. Tím téměř myslíme 16 různých titulů a jejich konečný počet čísel.

Publero testuje půjčování za paušál
Publero testuje půjčování za paušál

Pro náročné čtenáře jde o velkou výzvu. Za 199 Kč si mohou měsíčně přečíst třeba 100 časopisů, jednotlivá čísla by je vyšla mnohem dráž, ceny jsou od 20 do 75 Kč za číslo. Stávající paušál připomíná nesourodý mix, který by měl zaujmout celou rodinu. Obsahuje časopisy o domácnosti, vědě, přírodně i zbraních a také magazíny pro ženy. Publero ale na Facebooku potvrdilo, že zvažuje i tematické balíčky.

Předplatné mimochodem stejně jako u oněch filmů a hudby znamená, že čtivo bude dostupné jen 30 dní, po této době – pokud nezaplatíte za další měsíc – už časopisy nebudou dostupné. Kdo má široký záběr zájmů a nevadí mu neinteraktivnost časopisů Publera, toho nový paušál určitě osloví. Stávající balíček je však možné koupit jen do 6. května.

 

Zdroj: Publero

Byl pro vás článek přínosný?