Hlavní navigace

QWERTY klávesnice, rychlá Qi nabíječka a extra objektivy. To je příslušenství pro Galaxy S7 [MWC]

25. 2. 2016

Sdílet

Zdroj: Redakce

Samsung na MWC ukázala nejen nové telefony Galaxy S7 (Edge), ale také oficiální příslušenství. Jde o několik krytů. Nejzajímavější je LED View Cover, který obsahuje vlastní jednoduchý displej sestávající z diod, které informují o příchozím hovoru, SMS, času nebo stavu akumulátoru.

Clear View Cover je obyčejný ochranný obal s průhlednou čelní stranou, takže na displej telefonu je vidět přímo. S View Cover má průhledný pouze čtverec sloužící jako okno k displeji. V něm jsou zobrazeny ty nejdůležitější informace, zatímco schovaná část displeje je neaktivní. Clear Cover a Leather Cover chrání pouze zadní stranu. Jeden kryt je průhledný, druhý kožený.

 

Flip Cover chrání celý telefon a uvnitř má kapsu pro platební kartu. Keyboard Cover přidá plnohodnotnou hardwarovou QWERTY klávesnici. Lens Cover bude sloužit pro připojení různých optických předsádek (tele nebo širokoúhlá).

Samsung také odhalil novou bezdrátovou nabíječku Wireless Charger s vyšším výkonem. S7 nabije za 130 minut, S7 Edge za 155 minut. Battery Pack jsou powerbanky přímo od Samsungu, jedna má kapacitu 10 200 mAh, druhá poloviční. Backpack je pak monstrózní zadní kryt s dodatečným akumulátor.

DT24

Poslední vychytávkou (nejen) pro Galaxy S7 jsou fitness náramky Charm. Mají tvar knoflíku nebo hranolku, obsahují notifikační LED diody, akcelerometr pro měření pohybu a vydrží nabité až 18 dní. Všechny obrázky příslušenství najdete na webu Samsungu.

Zdroj: Samsung

Byl pro vás článek přínosný?