Hlavní navigace

Rapidshare se znovu kompletně změnil. Má nový web, logo i pravidla

20. 9. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Poslední tři roky šéfové Rapidsharu nevědí, jak legendární úložiště správně uchopit. Za tu dobu se služba kompletně proměnila minimálně pětkrát. Jen letos na jaře došlo k další změně pravidel a účtů. Teď přišla čerstvá změna. Rapidshare má kompletně nový web, po letech nové logo a samozřejmě jiné podmínky a tarify.

Rapidshare se v září opět proměnil
Rapidshare se v září opět proměnil

Rapidshare nově nabízí tři typy účtů. Zdarma dostanete 10GB kapacitu, za 9,99 € měsíčně (nebo 99,99 € ročně) je to 300 GB a za dvojnásobné poplatky 700 GB. Nový web má zřejmě také odradit sdíleče souborů, protože vygenerování odkazu si žádá několik kliknutí a ještě zvláštní pojmenování souboru.

 

V nových pravidlech se už navíc vůbec nedozvíte podrobnosti, například jak dlouho Rapidshare vaše soubory uchová. V popisu služby pouze stojí, že vaše data budou přístupná kdykoliv a odkudkoliv. Dříve také úložiště nastavilo limity, např. maximální denní traffic, tedy kolik toho od vás ostatní mohou stáhnout za den. Tyto informace už v podmínkách vůbec nejsou. Zato se dočtete, že Rapidshare je evropská služba, data nikomu neposkytuje a sama do vašich souborů nos nestrká. Tedy pokud někdo nenahlásí, že daný odkaz porušuje autorská či jiná práva.

Byl pro vás článek přínosný?