Hlavní navigace

RapidShare spouští obchod s hrami

Sdílet

Zdroj: Redakce

RapidShare nedávno znovu měnil pravidla a my přitom spekulovali, že už možná upustí od své virtuální měny a začne prodávat v dolarech a eurech. Jenže chyba lávky, provozovatelé teď rozjíždějí novou platformu pro prodej digitálního obsahu a hlavní měnou jsou překvapivě Rapids.

Služba už dříve slibovala, že jednou přinese také placené stahování hudby, filmů nebo aplikací (jednu dobu nabízela demoverze, patche a další doplňky ke hrám), ale teď už běží beta verze opravdového e-shopu.

V něm se prozatím nachází pouze 13 her, ale zřejmě žádnou z nich nebudete znát. RapidShare je v očích vydavatelé stále nepřítel číslo 1, což možná zablokuje veškeré možné velké smlouvy i do budoucna. Prostor ale dostanou menší studia a později byste mohli obsah nahrávat sami.

RapidShare

První hru v pořadí – Foreign Legion – si můžete koupit za 199 Rapids. Pokud si koupíte balíček 1000 Rapids za přibližně 10 eur, hra vás vyjde na 2 eura. Na Steamu se stejný titul prodává za 5 eur. Ostatní hry jsem nekontroloval, ale sleva je určitě zajímavá. Což se ale nedá říct o katalogu her. Pokud nezapracují na atraktivních titulech, na e-shop se zřejmě brzy zapomene.

Zdroj: RapidShare

Byl pro vás článek přínosný?