Hlavní navigace

Registrace na konferenci Umělá inteligence probíhá zdarma

Zdroj: Redakce
Konference se zaměří na praktický přínos technologií umělé inteligence v softwarových nástrojích pro podporu řízení a rozhodování, automatizaci provozu, v kybernetické bezpečnosti či IT.
Komerční sdělení
10. 5. 2021

Sdílet

Hlavním akcelerátorem změn v byznysu se stal COVID-19, který přinesl organizacím spoustu výzev v provozu a řízení. Ti, co už začali s digitalizací, mají jistě konkurenční výhodu. Ale nyní je třeba myslet na budoucnost - na umělou inteligenci. Společnosti, jež digitalizaci teprve plánují, mají jedinečnou možnost do ní umělou inteligenci zahrnout.

Konference Umělá inteligence 2021 ukáže praktický přínos AI, strojového učení a na nich postavené automatizace v podnikových procesech a řízení, ve finančním sektoru, stejně jako užití v žurnalistice nebo predikci chování lidí.

Akce se koná 20. května online a vstup na ni je zdarma.

Probereme na ní tato témata:

  • Jak nejlépe zvládnout proces zavádění umělé inteligence do firem
  • Jak AI přispívá k lepšímu řízení, rozvoji a retenci zaměstnanců
  • Automatizace podnikových procesů s využitím strojového učení
  • Digitální asistenti jako podpora provozní efektivity
  • Právní rámec pro AI a roboty v podnikovém prostředí
  • Automatizované generování doporučení pro manažerské rozhodování
  • Útoky na systémy umělé inteligence a jejich obrana
  • Implementace umělé inteligence v žurnalistice
  • Prediktivní prostoročasové modely pro sociální zdrženlivost
  • “A-Brain” – algoritmický mozek k zvýšení firemní efektivity ve ŠKODA AUTO

Výběr z programu:

Virtuální asistenti jsou k dispozici nonstop a dokáží odpovědět na dotaz klienta okamžitě. Jak dlouho trvá vytvořit virtuálního asistenta a jakou mají asistenti úspěšnost u zákazníků? To a mnohem více se dozvíte v prezentaci Marka Klimeše z Vocalls Inc.

Přestože si AI můžeme představit jako kouzelnou černou krabičku, do které sypeme data a dostáváme z ní rozhodnutí, samotný proces zapojení AI je mnohem komplexnější a složitější. Jan Rygl z AI Check s námi projde nejzásadnější úskalí nasazování AI do firem.

Vývoj a nasazování moderních technologií založených na umělé inteligenci v praxi naráží na limity stanovené stávající regulací. Jana Pattynová z PIERSTONE účastníkům přiblíží, na co je v praxi třeba myslet a smluvně upravit ve vztazích s dodavateli, pokud společnost implementuje nástroje založené nebo spojené s umělou inteligencí, tak, aby nedošlo k porušení či ohrožení práv jednotlivců.

Jak lze implementovat AI metody v žurnalistice pro automatizaci přípravy článku, ověřování a vyhledávání faktů, i příklady současného stavu v ČR a použití v prostředí českého jazyka uslyšíte od Luboše Král z ČVUT FEL.

Martin Rehák z Resistant AI ukáže teoretické i reálné útoky proti systémům využívajícím umělou inteligenci ve finančním sektoru. Tyto útoky představují nová a neobvyklá rizika spojená s plně automatizovanými operacemi v digitálním světě.

Tomáš Krajník z ČVUT FEL představí prediktivní prostoročasové modely pro sociální zdrženlivost systému FreMEn contra Covid, který s několikadenním předstihem předpovídá míru zaplněnosti veřejných míst.

Umělá inteligence vám pomůže uvolnit ruce pro vytváření inovací a hodnot pro firmu. Přijďte se inspirovat na naší konferenci Umělá inteligence 2021 jak na to. Registrovat se můžete zdarma na stránkách TUEASDAY.cz.

Partnerem akce, která vznikla pod záštitou ČIMIB, je společnost Vocalls Inc. Organizátory jsou časopisy CFOworld, CIO Business World, Computerworld, ChannelWorld a SecurityWorld.