Hlavní navigace

S Twitterem 3.2 pro Windows Phone už mj. přidáte více fotek najednou

9. 7. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Twitter formou oficiální aplikace pro telefony s Windows Phone dostupný sice je, ale o stavu podpory něco vypovídá fakt, že aplikace se dočkala další větší aktualizace po tristním zhruba tři čtvrtě roce. Poslední oživení přišlo na podzim. Co si přichystal Twitter 3.2? Jako první zaznamenáte přiložené obrázky nebo videa z Vine v časové ose, konečně!

Tip: Microsoft možná Windows Phone 8.1 Update 1 dokončí v tomto týdnu

Současně s tím pod každým příspěvkem uvidíte nástrojovou lištu s tlačítky pro retweetování, uložení příspěvku k oblíbeným položkám atp. K novým příspěvkům už připojíte více než jednu fotografii. A rovnou v ní označíte svého kamaráda. (Což je mimochodem březnová funkce.) Dále už snímek pošlete skrze soukromé zprávy, což dosud nepochopitelně možné nebylo.

 

Přesto aplikace oproti konkrečním platformám nadále zaostává. Zatím nepodporuje animované GIFy ani se neintegruje s Windows Phone 8.1, na rozdíl od Facebooku, jenž se novému systému přizpůsobil aspoň v rámci veřejné betaverze. Ještě výrazněji zastarala verze klienta pro Windows 8, jež by zrovna tak potřebovala pořádně vylepšit.

Twitter 3.2 pro Windows PhoneTwitter 3.2 pro Windows Phone

via Neowin

Byl pro vás článek přínosný?