Hlavní navigace

Samsung Galaxy S II bude nakonec rychlejší, než se čekalo

11. 4. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Velké zmatky provází vydání očekávaného smartphonu Samsungu. Jihokorejci v únoru představili nástupce úspěšného Galaxy S, který by měl udat tempo androidím supertelefonům. Galaxy S II dostane dvoujádrový procesor, 4,3" displej Super AMOLED Plus a bude také nejtenčím smartphonem světa.

Magazíny GSM Arena a další získaly novou informaci, že nový Samsung nakonec dostane rychlejší procesor s taktem 1,2 GHz. Z oficiálních stránek už zmizel přesnější popis a zůstavá pouze „dvoujádrový procesor“. Jestli to bude opravdu firemní Exynos, nebo některý z procesorů konkurence, to si neodvážím tipovat.

Jak už možná víte z novinky představují Galaxy S Plus, Samsung je v tomto ohledu dost nejistý a využívá procesorů všech velkých výrobců. Krok s rychlejší čipem je ale zřejmě reakcí na nový top model HTC Evo 3D, který také slibuje 1,2GHz dvoujádro od Qualcommu.

Samsung Galaxy S IIGalaxy S II, zdroj: Samsung

 

A kdy Galaxy S II vyjde? I když se mluvilo o zpoždění, nakonec by opravdu mělo zůstat původní datum 12. dubna. Byť zřejmě jen v některých regionech. Některé části světa si budou muset počkat a kdo ví, jestli nakonec nedostanou navíc pomalejší procesor a horší displej. Já bych na to klidně vsadil.

Zdroj: GSM Arena

Byl pro vás článek přínosný?