Hlavní navigace

Samsung odložil uvedení nových Galaxy Tabů 2 na konec dubna

3. 4. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Příznivci středně velkých zařízení s operačním systémem Android určitě zbystřili při uvedení nástupců oblíbených tabletů od Samsungu. Druhá generace má bohužel zpoždění.

Korejský výrobce v době představení sliboval celosvětové uvedení dvou nových tabletů Galaxy Tab 2 (7"a 10" varianty) v březnu. Tento závazek bohužel nebyl schopen dodržet a datum představení posouvá na konec dubna a to pouze pro anglický trh. Důvodů může být více, nejpravděpodobnější variantou je ale problém s integrací uživatelského prostředí TouchWiz na nejnovější verzi operačního systému Android či problém s hardwarovou kompatibilitou se systémem.

Galaxy Tab 2

Pro připomenutí, Galaxy Tab 2 (7.0) nabídne 7" displej s rozlišením 1024 × 600 pixelů s volitelnou kapacitou 8 GB a 32 GB. U Galaxy Tabu 2 (10.1) se můžete těšit na 10,1" displej s rozlišením 1280 × 800 px a navíc i 16GB variantu. Ostatní výbavou si jsou podobní. U obou si můžete vybrat mezi variantu s 3G+WiFi či pouze s Wi-Fi. Dále nabídnou dvoujádrový 1GHz procesor, dvě kamery a podporu microSD karet. Cena stále není známa.

Zdroj: Computerworld

Byl pro vás článek přínosný?