Hlavní navigace

Samsung prodal už 30 milionů modelů Galaxy S III, kdy ho dožene iPhone 5?

4. 11. 2012

Sdílet

Zdroj: Redakce

Samsung se v předchozích dnech pochlubil hned dvěma výraznými prodejními úspěchy. Více radosti bude mít korejský výrobce pravděpodobně z prodejnosti svého klíčového modelu. Samsung Galaxy S III se prodává skvěle, celosvětově už dosáhl mety 30 milionů prodaných kusů! Toto číslo zahrnuje i všechny speciální verze určené na konkrétní trhy, třeba v Japonsku nebo USA. I tak se ale jedná o fantastické číslo, obzvláště když si uvědomíte, že telefon se začal prodávat zhruba před 5 měsíci. A to je před námi prodejně nejsilnější část roku, pod vánočním stromečkem najde tento smartphone určitě další spousta nových uživatelů.

Samsung Galaxy S III prodej

Samsung si může blahopřát i k prodeji modelu Galaxy Note II. Zařízení na pomezí tabletu a mobilu si své zájemce bez potíží našlo, za 37 dnů se ho prodalo přes 3 miliony. Předchozí Galaxy Note mimochodem čekal na první prodaný milion přes tři měsíce.

Samsung Galaxy S III prodej

Prodejní čísla jsou opravdu skvělá, vždyť tu mluvíme o prakticky nejdražších přístrojích v nabídce výrobce. Takové prodeje mu mohou konkurenti jen závidět. Jedinou výjimkou je pochopitelně Apple. Ten zvládl za první víkend prodat 5 milionů iPhone 5. Problém je, že od té doby se mobil nedá sehnat a tak bude chvíli trvat, než předstihne v úspěšnosti svého korejského konkurenta.

Zdroj: Facebook Samsung

 

Byl pro vás článek přínosný?