Hlavní navigace

Sestavení 9879 se dočká dalších oprav, v lednu nás čeká January Technical Preview

4. 12. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Gabriel Aul z Microsoftu na Twitteru potvrdil, že se v tomto roce dočkáme dalších oprav pro Windows 10 Technical Preview build 9879. Přece jen, pár nedořešených problémů v systému zůstalo, přičemž další veřejně dostupné sestavení je v plánu až na příští rok. Mezitím Neowin našel odpověď na otázku, jestli něčemu vadí, když si stáhnete uniklé sestavení 9888.

Zřejmě ne, protože prý zůstanete v programu Windows Insider. A budete následně schopni povýšit na novější sestavení, jakmile bude veřejně dostupné. Ovšem, že upgrade z tohoto sestavení nebude oficiálně podporovanou možností, takže se teoreticky můžete potýkat s problémy. Neowin dále potvrdil, že uniklé sestavení Windows 10 je rovněž prolezlé chybami.

 

Stejná redakce přinesla informaci o tom, že na sestavení 9888 lze pozorovat pokrok ve vývoji funkce Battery Saver, známé z Windows Phone. V příslušné sekci v dialogu nastavení počítače vidíte, na kolik procent je akumulátor nabitý a jak dlouho můžete se zařízením odhadem pracovat. Pořád však nelze zapnout samotný režim šetření energie.

Kontakty Mary Jo Foley tvrdí, že kolem 20. ledna skutečně spatříme další zkušební verzi Windows 10. Nebude se však nazývat Consumer Preview, nýbrž January Technical Preview. Měsíc po něm by měl následovat February Technical Preview, pak March Technical Preview atd. Čili co měsíc, to sestavení pojmenované podle aktuálního měsíce.

Byl pro vás článek přínosný?