Hlavní navigace

Seznam experimentuje se vzhledem hlavní stránky. Přibyly poznámky a třetí sloupec

26. 6. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Nejnavštěvovanější tuzemská stránka od března testuje novou podobu. „Máme v plánu zkoušet a testovat tisíc a jednu drobnost, proto budeme rádi, když si vybraných pár tisíc našich uživatelů nechá tuto novou podobu dlouhodobě zapnutou a bude nám průběžně dávat zpětnou vazbu z každodenního používání. Zajímá nás, co jim na nové domovské stránce Seznam.cz vyhovuje, nebo co jim naopak chybí. Testovat budeme alespoň do konce roku,“ řekl tehdy Marek Vacek, produktový manažer, který má domovskou stránku Seznam.cz na starosti.

Seznam testuje třísloupcový layout
Seznam testuje třísloupcový layout

Design se po malých krůčcích pořád mění, například integrovaný TV program změnil podobu už několikrát. Seznam v poslední době přidává i nové funkce. Přibyly poznámky, které se ukládají přihlášeným uživatelům, takže je uvidí i na jiných počítačích.

Seznam testuje třísloupcový layout Seznam testuje třísloupcový layout Seznam testuje třísloupcový layout

Seznam má také v plánu efektivněji využít prostor v prohlížeči. V nastavení je možné zvolit třísloupcové zobrazení. Běžně má titulní strana jen dva sloupce a kvůli ostatním informačním boxíkům musí uživatele posouvat stránku vertikálně. S třetím sloupcem je možné boxíky přeuspořádat tak, aby se (ideálně) vešly všechny na jednu obrazovku.

Byl pro vás článek přínosný?