Hlavní navigace

Televize Seznam spustí vlastní herní pořad. Přetáhla moderátory Re-Playe

16. 1. 2019

Sdílet

Televizní diváci budou moci brzy sledovat nový pořad o videohrách. Po Re-Playi (Prima Cool) a Indiánu (TV Relax) spustí vlastní videomagazín také Seznam. Fanoušci si navíc ani nebudou muset zvykat na nové tváře. Pořad nazvaný New Game+ totiž povedou lidé, kteří doteď pracovali v Re-Playi na Primě.

Na Seznam tedy přijdou Alžběta Trojanová, Mikoláš Tuček, Radek Starý, Melichar Oravec alias Bětka, Tukan, Sterakdary a Flygun. Pořad, který vznikal pravidelně od roku 2011, se přesune do druhé fáze.

Jsme si vědomi toho, jak obtížné bývá prosadit změnu proti síle zvyku a jak těžké bude adekvátně nahradit dvojici moderátorů, jakou byla Bětka s Tukanem. Jádro, které tu bylo v Re-Play od začátku, však zůstává a pokračuje dál. Do tvorby nové podoby Re-Playe jsme se vrhli s obrovským nadšením a nová sestava moderátorů je pouze jednou z dlouhé řady změn, které plánujeme. Zásadní inovace chystáme v celé koncepci pořadu a dočkáte se mimo jiné nových rubrik nebo vylepšené grafiky. Dali jsme do toho všechny naše síly a nemůžeme se dočkat, až vám Re-Play 2.0 poprvé představíme,“ uvádí společnost GameWire, která pořad pro Primu připravuje.

Do konce televize uvede ještě dva díly v původním složení, od soboty druhého února dostanou diváci nový Re-Play. Jeho šéfredaktorem bude Jan Modrák, mj. též šéfredaktor časopisu Score. Pořadem budou provázet youtubeři a streameři Dominik Vysloužil (Cerberos), Martin Rota, Oldřich Štěrba (ArcadeBulls/Bejk) a Gabriela Wróbel.

TIP: Televize Seznam již oficiálně vysílá i na webu

Tukan a Sterakdary na svých facebookových stránkách slibují, že o New Game+ zveřejní více informací co nejdříve. Zatím jen slibují, že to „zkusí znovu a lépe“. Seznam již v tuto chvíli provozuje portál Hry.cz. Dříve to byl katalog flashovek, dnes je na něm databáze her a recenze titulů pro konzole, mobily i počítače.

Opraveno: V původní verzi článku byla citace mylně přiřazena Primě, nikoliv produkční společnosti stojící za Re-Playem.

Byl pro vás článek přínosný?