Hlavní navigace

Seznam promění Hry.cz. Místo online hraní flashovek přijde katalog a vyhledávač her

7. 10. 2015

Sdílet

Zdroj: Redakce

Jiná doba, jiné hry, jiný způsob hraní. Seznam tvrdí, že časy online flashovek končí, lidé mají konzole, počítače, mobily a tablety a na nich možnost hrát tisíce různých titulů. Přepracovaný web Hry.cz v tom má udělat pořádek, Seznam jej proměnil v katalog.

Nové Hry.cz se změnily v katalogNové Hry.cz se změnily v katalog
Nové Hry.cz se změnily v katalog

Tituly rozčlenil podle platforem, žánrů a cílové skupiny. U her nechybí recenze, stručný verdikt a bodové hodnocení. Zároveň jsou u nich odkazy ke stažení v online obchodech či ke koupi krabicové verze v Alze. U her, které teprve přijdou, je krátké preview a plánované datum vydání. Samozřejmě nechybí screenshoty.

 

Za novými Hrami.cz stojí zkušení redaktoři Levelu a Games.cz Martina Bach a Lukáš Grygar. Zmíněné recenze a jiné texty pak pocházejí právě z Games.cz. Ještě říjnu poběží na adrese hry.cz původní web s online hrami. Novou podobu si můžete vyzkoušet na nove.hry.cz. Původní web se přesune na duelovky.cz.

Nápad na portál vznikl, když jsme si navzájem v kanceláři s kolegy vyměňovali zkušenosti s hrami a doporučovali si ty nejlepší. Přitom jsme zjistili, že nemáme a ani neznáme službu, která by toto poskytovala,“ dodává Marek Vacek, produktový manažer služby Hry.cz.

Zdroj: Seznam

Byl pro vás článek přínosný?