Hlavní navigace

Seznam redesignuje také Sreality. Novou podobu si už můžete zkusit v betaverzi

31. 7. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Největší český realitní web Sreality.cz dostane nový kabátek. Mateřský Seznam chystá redesign ve stylu svých ostatních služeb jako Sbazar, Firmy.cz nebo Mapy.cz. Nová podoba tak bude jednodušší, s responzivním layoutem a více vizuálně zaměřená (větší fotky, písma i tlačítka). Vzhled ještě není finální, Seznam totiž vypustil veřejnou betaverzi a chce se poučit z připomínek uživatelů. Tedy i vás.

 

Chtěli jsme co možná nejvíce zkrátit cestu zájemců o nemovitost ke konkrétním nabídkám. Proto si přímo na úvodním rozcestníku budou moci uložit vlastní filtr a prohledávat tak například nabídky na byty 2+kk na prodej v Praze 7, či si zvolit jednu z předem připravených realitních oblastí (např. prodej bytu v zahraničí). Tyto kartičky jsou voleny podle četnosti hledání a mohou se během roku měnit. Od zmíněných změn si slibujeme odstranění zdlouhavého proklikávání k požadovaným výsledkům,“ řekla Lenka Pukančíková, produktová manažerka Sreality.cz.

Kromě změněných filtrů a orientace na fotografie je novinkou také boční mapa s umístěním nemovitosti. Uvidíte ji vždy, když budete mít dostatečně široké okno prohlížeče (asi od 1200 px). Na mapě hned uvidíte, co je v okolí zajímavého, jestli jsou poblíž školy, úřady, zastávky MHD apod. Dále přibyla funkce Poznámky. K inzerátu si můžete doplnit vlastní poznatky. Při výběru z více nemovitostí si zkrátka budete postupně psát nějaká hodnocení, plus a mínusy, které nikdo jiný neuvidí.

Úvodní stránka (stará verze) Úvodní stránka (nová verze)
Úvodní stránka (stará verze) | Úvodní stránka (nová verze)

Vyhledávač (stará verze) Vyhledávač (nová verze)
Vyhledávač (stará verze) | Vyhledávač (nová verze)

Detail inzerátu (stará verze) Detail inzerátu (nová verze)
Detail inzerátu (stará verze) | Detail inzerátu (nová verze)

Zdroj: Seznam

Byl pro vás článek přínosný?