Hlavní navigace

Používáte více účtů od Seznamu? Už se mezi nimi přepnete bez odhlášení

13. 11. 2020

Sdílet

Zdroj: logo: Seznam.cz / koláž: Petr Urban / Cnews

Pokud využíváte služby od Seznamu, přičemž dochází k situacím, že se v jednom prohlížeči přihlašujete k více účtům, potěší vás následující novinka. Seznam totiž nově podporuje přepínání mezi účty. Nemusíte se tak v případě potřeby nejdříve odhlásit od jednoho, abyste se následně přihlásili ke druhému.

Stačí si otevřít nabídku pro správu uživatelského účtu. Neznamená to, že budete automaticky vpuštěni do citlivých míst jiného účtu pouhým klepnutím. Např. do e-mailu dle Seznamu bude nutné zopakovat zadání hesla k příslušnému účtu.

My doporučujeme, aby různí uživatelé a uživatelky jednoho zařízení nesdíleli jeden účet v systému. Je snadné vytvořit vlastní účet každému, kdo chce počítač používat. Každý tak získá svůj osobní prostor, který navíc může zabezpečit heslem či jiným ochranným prvkem. Pokud jeden uživatelský účet v systému sdílíte, vyvarujte se alespoň používání stejného prohlížeče. Řešení od Seznamu ovšem nahrává i případům, kdy více různých účtů používá jedna osoba.

Seznam zavádí snadné přepínání mezi uživatelskými účty (foto: Seznam.cz / Blog Seznam.cz) Seznam zavádí snadné přepínání mezi uživatelskými účty (foto: Seznam.cz / Blog Seznam.cz)

Zdroj: Blog Seznam.cz

Byl pro vás článek přínosný?