Hlavní navigace

Za dva týdny vyjde česká střílečka Shadowgun Legends, vypadá skvěle

Sdílet

Zdroj: Redakce

Brněnské studio Madfinger Games, v němž pracují bývalí vývojáři Mafie nebo Vietcongu, „zanevřeli“ na PC a před deseti lety se rozhodli začít dělat pokročilé hry pro mobily a tablety. Mají za sebou dva díly mlátičky Samurai, ale především série Dead Trigger a Shadowgun. Jejich tituly si stáhly stovky milionů uživatelů a brzy by číslo mělo opět skokově narůst. Za dva týdny, 22. března 2018, totiž pro Android a iOS vyjde Shadowgun Legends. Hra oznámená v létě 2016 bude zatím nejambicióznějším projektem Madfingerů. Střílečka z první osoby nemá kdovíjak originální zápletku. Lidstvo napadnou mimozemšťané a vy jste jedním z hrdinných bojovníků, který může invazi zastavit.

Tvůrci předloni slibovali FPS na úrovni konzolových hitů. Shadowgun Legengs nabídne velkou singleplayerovou kampaň s 200 misemi na čtyřech různých planetách. V multiplayeru nechybí kooperativní režim ani PvP. Svou postavu budeme moci upravit k obrazu svému, vybavit ji některou z 500 zbraní nebo 500 součástí zbroje.

Madfingeři opět využívají engine Unity a z mobilních zařízení chtějí vyždímat maximum. Dosavadní ukázky prezentují velmi dobrou grafiku srovnatelnou s konzolemi minulé generace. Hra vyjde zdarma, respektive jako free-to-play, kdy to hráči s plnými peněženkami budou mít pohodlnější a snadnější.

Byl pro vás článek přínosný?