Hlavní navigace

Skříň In Win 904. Oblečte svůj počítač do skla a hliníku

12. 11. 2013

Sdílet

Zdroj: Redakce

Společnost In Win představila novou skříň označenou jednoduchým numerickým jménem 904. Podobně jako v případě průhledné skříně Tòu, která byla uvedená v září, i tentokrát jde o zajímavé a unikátní řešení.

Skříň je postavena z broušeného hliníku a skla. Obvodová hliníková konstrukce je při pohledu zepředu celistvá a táhne se vrchem a spodkem skříně až do zadní části, kde je možné odmontovat zadní panel.

V přední části tak nenajdeme žádná dvířka pro optickou mechaniku a pokud byste tento v dnešní době už méně významný komponent chtěli osadit, je možné použít komoru pod napájecím zdrojem. Mechanika je tak přístupná netradičně ze spodu a tak trochu i „zevnitř“ skříně.

 

Ve stropě tohoto spodního výřezu je umístěn 140mm ventilátor, zatímco na jeho bok výrobce umístil čtyři konektory USB 3.0 a startovací tlačítko. Boční panely jsou až na nosnou část základní desky kompletně ze skla.

V horní části jsou tři pozice pro 3,5" disky a dvě pozice pro 2,5". Maximální délka grafické karty je 360 mm, zatímco maximální výška chladiče procesoru činí 145 mm.

Tato zajímavá skříň patří do kategorie midi tower a její rozměry jsou 192 × 490 × 490 mm. Hmotnost bez osazených komponent činí úctyhodných 12,26 kg. Dostupná by měla být od příštího měsíce a s největší pravděpodobností si ji budete muset nechat zaslat jenom ze zahraničí. Její cenovka byla stanovena na 179,90 EUR, což je v současnosti necelých 4860 Kč.

Zdroj: Guru of 3D, In Win

Byl pro vás článek přínosný?