Hlavní navigace

Skype 2.19 pro WP podporuje Cortanu a dovoluje upravit poslední zprávy

27. 6. 2014

Sdílet

Zdroj: Redakce

Každého (amerického) uživatele, jenž už přešel na Windows Phone 8.1 potěší vydání Skypu 2.19. Podporuje totiž jednu převelice důležitou součást čerstvé platformy, a sice Cortanu. Teď jí přikážete, aby zahájila videochat přes Skype s vaším nejlepším přítelem, a akce přitom nezůstane bez odezvy.

Microsoft prozradil, že toužebně vyhlížené posílání souborů se chystá.

Vedle toho se aplikace ve slíbené nové verzi integruje s centrem notifikací, kde uvidíte všechny své zmeškané hovory nebo příchozí zprávy. Jestli se teď notifikace budou lišit od stávající podoby např. detailnějším rozepsáním v centru, si budeme muset ověřit.

Microsoft program přeložil již do 51 jazyků, mezi nimiž nechybí čeština ani slovenština. Předchozí verze jich podporovala pouze devatenáct, to jen pro srovnání. Optimalizace pro spolehlivější oznámení nebo rychlejší probuzení aplikace jsme tak nějak čekali.

 

Naprosto nepřipravené nás ale Microsoft zastihl s novou funkcí, jež vám umožní upravit obsah vaší poslední zprávy odeslané v konverzaci. Opravit překlepy nebo pozměnit celý obsah komentáře na Facebooku je jedna věc, ale upravování již odeslaných zpráv v chatu je věc úplně jiná. Prý si to vyžádali uživatelé. Upravenou zprávu poznáte podle malé ikony se symbolem tužky.

Nad původním sdělením vyvolejte kontextovou nabídkuTakhle vypadá upravená zpráva
Nad původním sdělením vyvolejte kontextovou nabídku | Takhle vypadá upravená zpráva

Zdroj: Skype Blogs

Byl pro vás článek přínosný?