Hlavní navigace

Soutěž s Asusem: Kdo vyhrál tři Radeony HD 6900?

28. 4. 2011

Sdílet

Zdroj: Redakce

Jestliže soutěž s Enermaxem zaznamenala kolem 10 000 shlédnutí a 1500 čtenářů se odhodlalo zkusit svoje štěstí vyplněním a odesláním soutěžního formuláře, Asus díky ještě vyšší atraktivitě cen tato pěkná čísla daleko překročil. Takřka 16 000 shlédnutí a především skoro 3000 soutěžních formulářů sponzora soutěže určitě potěší. Trochu méně potěšilo asi vás soutěžící, protože za předpokladu, že všichni odpovídali správně, byla šance na jednu z cen asi 1:1000.

Naštěstí pro ty, kdo správnou kombinaci odpovědí v kvízu opravdu zvolili, tu bylo neštěstí mnoha dalších, kteří si na alespoň jedné z otázek vylámali zuby. Nejčastěji to kupodivu byla otázka ohledně druhého BIOSu. Možná za tím stála trochu složitá formulace, ale bylo záměrem udělat soutěž náročnější. Takže si zopakujme otázky a odpovědní možnosti (ty správné jsou vyznačeny zelenou barvou):

  

 

 

 

 

Jméno (resp. začátek e-mailu) výherce najdete hned za vyjmenováním ceny. Majitele těchto e-mailů prosíme o zaslání kontaktní adresy a telefonu pro kurýrní službu na info(zavináč)extrahardware.cz. Adresy předáme společnosti Asus, která na ně výhry následně pošle.

1. místo: Asus Radeon HD 6970 DirectCU II (2 GB) – výherce: mr.qeg@…

2. místo: Asus Radeon HD 6950 DirectCU II (2 GB) – výherce: vagi@…

3. místo: Asus Radeon HD 6950 DirectCU II (1 GB) – výherce: hack.soli@…

 

Byl pro vás článek přínosný?