Hlavní navigace

Soutěž s Kingstonem počtvrté a zcela jinak!

6. 5. 2008

Sdílet

Zdroj: Redakce

Pravidla jsou jednoduchá: Všechny níže zmíněné ceny si odnese ten, kdo vytvoří nejlepší skin (vzhled) diskuzního fóra ExtraHardware.cz (phpBB). Věříme, že mezi tolika čtenáři, kolik jich na EHW pravidelně chodí, se najde určitě dost šikovných webdesignérů či grafiků, pro něž to bude hračkou. Potřebná loga si můžete stáhnout v tomto ZIPu. V něm najdete i aktuální lehce upravený vzhled prosilver, který používá větěina uživatelů fóra ExtraHardware.cz.

Ceny pro autora nejlepšího skinu

Kingston Data Traveler Mini Fun 4 GB

Kingston Micro SD USB reader + 2GB Micro SD karta

 

Kingston SD Ultimate 2GB, 120×

Roční předplatné časopisu Extra PC

 

 

 

Budete-li potřebovat jakoukoli podporu při vývoji skinu, jsme vám k dispozici na e-mailu info@extrahardware.cz a samozřejmě na diskuzním fóru.

 

Správné výsledky z dubnového kola a výherci

Výherci 3. kola nebyli losováni, ale určilo je hlasování o nejlepší uživatelský profil na fóru ExtraHardware.

Redaktoři a moderátoři udělili nejvíce bodů těmto uživatelům: 1. PatrikL (12), 2. grapherX (11), 3. havli, Darth Daron, tx3f (3). Uživatelé grapherX a Darth Daron již vyhráli v předchozím kole soutěže a pravidla soutěže neumožňují opakovanou výhru (viz text pod článkem ke každému kolu), proto je to s výhrami nakonec takto:

Cenu za 1. místo – Kingston Data Traveler Secure 4 GB získává PatrikL

Cenu za 2. místo – Kingston Data Traveler Mini Migo Edition 4GB získává havli

Cenu za 3. místo – Kingston SD Ultimate 2GB, 120× získává tx3f

 

Výherce prosíme o zaslání adresy pro zaslání výhry na e-mail info@extrahardware.cz, uveďte i kontaktní telefon (pro přepravní službu). 

Soutěže se nesmí zúčastnit zaměstnanci společností Extra Publishing, Kingston a Dataconsult. Každá fyzická osoba může vyhrát právě jednu cenu, pokud někdo vyhraje v jednom kole, nemůže již vyhrát v žádném z dalších kol. Výjimkou je pouze tvorba vzhledu fóra ExtraHardware (4. kolo), tuto cenu si odnese autor nejlepšího vzhledu, bez ohledu na to, zda již vyhrál v jednom z minulých kol.

 

Byl pro vás článek přínosný?